Forskellene mellem glasfiber & støbt aluminium tabel baser

April 12

Forskellene mellem glasfiber & støbt aluminium tabel baser

Husejere har en bred vifte af muligheder, når du vælger udendørs møbler til deres værfter, dæk, swimmingpool-områder og terrasser. En række materialer bruges til havemøbler, herunder stål, støbt aluminium, rattan, træ og glasfiber. Disse materialer bruges til at lave stole, chaise longues, end tabeller og spisebord baser. Forskellen mellem materialer, såsom glasfiber og støbt aluminium, bør overvejes med hensyn til pris, styling og vedligeholdelse krav.

Om udendørs møbler

At vælge den passende udendørs møbler til dine behov kræver forskning i de forskellige typer af materialer, der anvendes i disse produkter. Mange af disse, såsom teak træ eller rattan, har høje indledende omkostninger og kan kræve periodiske tætning eller andre vedligeholdelse. Stål tabel baser og andre elementer kan reagere med miljømæssige fugt til at oprette rustpletter, der skal være slebet ud og repareret. Andre typer af materialer, korroderer ikke, når venstre udendørs i elementer.

Fordele ved glasfiber møbler

Glasfiber er en blanding af plast harpiks og spundet glas, der skaber en holdbar og varig materiale der kan formes i udendørs møbler stykker, som tabel baser og stole. Materialet er rust-bevis og vandtæt. Det kommer i en vifte af farver, der passer til de fleste smag. Glasfiber kan rengøres med sæbe og vand løsning, ifølge Master Wicker hjemmeside. Pletter kan være bleget af overfladen når det er nødvendigt.

Ulemper ved glasfiber møbler

Hård, holdbar glasfiber tabel baser kan ikke tilbyde tilstrækkelig styrke til tunge glas eller sten toppe. Glasfiber kan forværres, forårsager pludselige svigt af materialet. Selvom det er et hårdt materiale, kan revner og chips være vanskelige at reparere uden at påvirke sit udseende. Glasfiber stole og bordplader er ikke så elegant som støbt aluminium stykker.

Fordele af støbt aluminium møbler

Støbt aluminium møbler er holdbart og let. Denne funktion kan være særligt vigtige, når boligejere vil flytte møbler til forskellige områder af gårdhave eller værftet. I modsætning til stål, støbt aluminium kan tabel baser og stole nemt flyttes inde når orkaner eller vind uvejr truer. Støbt aluminium er imidlertid også stærk, som giver sikkerhed for glas bordplader og andre materialer. Støbt aluminium ikke korroderer som stål. Det er ofte pulverlakeret for en varig finish, der modstår ridser og skår, ifølge gårdhave shoppere hjemmeside. Støbt aluminium giver en solid og attraktive materiale til tabel baser, liggestole og andre elementer. Det er let at vedligeholde med sæbe og vand og har brug for nogen særlig fangere.

Ulemper af støbt aluminium møbler

Støbt aluminium kan forværres i salt spray miljøer. Selvom holdbare, kan det indimellem bryde og har brug for reparation. Reparation af støbt aluminium kræver svejsning udstyr de fleste husstande ikke har, og du skulle finde en svejsning butik i dit område at gøre reparation. Støbt aluminium tabel baser er generelt dyrere end glasfiber baser.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com