Forskellene mellem hård anodiseret & porcelæn emalje

November 21

Forskellene mellem hård anodiseret & porcelæn emalje

Forskellene mellem hårdt anodiseret køkkengrej og porcelæn emalje køkkengrej er adskilte, men få. Hård anodiseret køkkengrej kan bruges på en kogeplade over høj varme. Porcelæn emalje kan ikke modstå direkte kontakt med høj varme. Det er bedre brugt i ovn eller over svag varme. Porcelæn emalje er mere tilbøjelige til at blive anvendelig i en assortiment i mønstre og farver, mens anodiseret køkkengrej er næsten udelukkende metal-farvet.

Hårdt anodiseret Køkkengrej

Anodiseret køkkengrej er aluminium, der er blevet kemisk behandlet form en ikke-reaktiv, meget hård oxid belægning, der ikke skrælle, chip, flake eller kridt. Hvis aluminium bruges som en ren metal, det bliver meget reaktive og kan lække ind i din mad. Anodiseret køkkengrej er et sikkert alternativ til andre metaller, som det er helt ikke-reaktiv til sure fødevarer, og vil ikke blive absorberet ind i noget mad, når det opvarmes. Det er også en meget god leder af varme og yderst holdbart, dobbelt så hårdt som rustfrit stål. Jo tykkere metal, jo mere jævnt varmen fordeles. Produkter med mindst en tung, forstærket base vil vare i lang tid. Stykker, der har no-varme håndtag og tætsluttende låg vil optimere madlavning tid og køkken sikkerhed samt.

Porcelæn emalje Køkkengrej

Porcelæn emalje er en form for holdbare glas bundet af varme til metaller som støbejern eller aluminium. Dette skaber Køkkengrej, der ikke korroderer eller reagere med maden bliver kogt inde i den. Porcelæn emalje har også en hård, skinnende finish, der ikke vil ridse, rust, fade eller skræl med normale slitage. Hvis det er faldet, men kan emalje chip eller knæk. Selv om porcelæn emalje køkkengrej er dannet ved hjælp af høj varme, Køkkengrej, selv ikke kan blive udsat for høje temperaturer i lange perioder eller det kan smelte. Det er bedre brugt som en bradepande i stedet for sauteing eller stegning.

Pleje af kogegrej

Begge typer af gryder er meget stærke og har ikke-porøse overflader, som forhindrer mad fra stikning, gør oprydning mindre vanskelig. På grund af den selv varme giver at en tyk anodiseret pan, brænde pletter er langt mindre tilbøjelige til at forekomme, hvilket resulterer i mindre oprydning nødvendigt i første omgang. En god blød og en nylon skrubber er alle, der er nødvendige for at rydde brænde steder fra porcelæn emalje. Begge er opvaskemaskinen.

Ingen kendte sundhedsrisici

Hverken typen af køkkengrej har vist sig for at forårsage nogen negative helbredseffekter fra madlavning med det, mest sandsynligt på grund af belægningen anvendes til metal. Anodiseret køkkengrej engang var mistænkt for at bidrage til sygdomme som Parkinsons og Alzheimers, men denne påstand er siden blevet modbevist.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com