Forskellene mellem infrarød grill & Gas

June 12

Forskellene mellem infrarød grill & Gas

Udendørs grilling, er som det praktiseres i dag, et produkt af 1940s campingplads grill og udendørs picnic. Denne måde madlavning blev indarbejdet i 1950s hjem liv, som suburbanites begyndte baggård grill, ved hjælp af sfæriske trækul Grill. Gasgrill kom ud et årti senere og blev hurtigt populær for sin evne til at regulere varmen. Men det ville tage indtil begyndelsen af firserne for infrarød grill producent TEC til at revolutionere den varme intensitet i baggård grill.

Gas grill

Designet til grill eller udenfor madlavning, er gas grill næret af enten et naturgas linje eller en propan tank. Grillen har tre indvendige madlavning niveauer, der hjælper med at styre varmen. To eller tre brændere opholde sig på det laveste niveau, afhængigt af størrelsen på grillen. Det næste lag op er fedt management system, som omfatter en række kanaler eller trug, der hjælper med at aflede olie afstrømning fra ilden. Det sidste varme dispersion niveau indeholder normalt et lag af keramiske briskets. Madlavning overflade har stål eller støbejern riste, der lå på toppen af varme komponenter og har direkte kontakt med fødevarer, eller gryder og pander.

Infrarød grill

Udviklet og patenteret af TEC for fastfood-kæder, er infrarød grill faktisk sminket-up gas grill med en speciel infrarød komponent. Brændstof-kilder til disse gitre er stadig naturgas eller propan, feeds gennem lignende gasbrændere. Flammen er koncentreret i særlige keramiske fliser, der konverterer varme til infrarød energi. Disse keramiske fliser, en honeycomb-lignende konstruktion, indeholder op til 30.000 små havne som varmen slipper ud. Denne madlavning mekanisme kan nå 1.200 grader Fahrenheit, som kan blive spredt af en ekstra lag af keramiske plader.

Madlavning

En grill gas linje bør testes og kontrolleres for utætheder inden tænding. Forvarmning gange for gas grill kan variere fra 10 til 15 minutter afhængigt af modellen, mens den grill effekt måles normalt i BTUs (British Thermal Units). Når grillen er forvarmet, kan hver brænder reguleres med en individuel dial.

Infrarød grill arbejde mere som varmluftovn, da den varme luft, der undslipper de keramiske ventilationskanaler kokke mad. Disse modeller forvarmning tid er hurtigere end traditionel gas, tager kun fem minutter før grillen er klar. Selv om fordelene ved denne grill omfatter intense varme, varme i billigere modeller kan være vanskeligt at lavere, så langsommere madlavning fødevarer, herunder kylling, kan have en højere sandsynlighed for at blive brændt.

Røg og smag

Både gas og infrarød Grill er kendt for at forlade aftertastes i fødevarer. Gas-kogte fødevarer kan have spor af brændstof, mens fødevarer kogt på infrarød grill kan have en antydning af keramiske smag. For at bekæmpe disse smag, kan gaskomfurer være installeret med metal "smag plader," i stedet for regelmæssig keramiske mursten, tilføje en røget smag til fadet. For infrarød griller, har TEC skabt en speciel keramisk, der er omgivet af aromatiseret glas. Den varme luft passerer gennem glas--uden at røre den keramiske--resulterer i renere, bedre smagende grillede retter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com