Forskellige former for behandlede pyntede bestyrelser

August 25

Forskellige former for behandlede pyntede bestyrelser

Som en organisk materiale er træ underlagt forfald og rådner når de udsættes for fugt og insekt skadedyrsangreb. Der findes flere typer af behandlet træ for dæk, men trykimprægneret træ er det mest almindelige, overkommelig og praktisk valg for de fleste boligejere. Ud over behandlede woods, naturligt er rot-resistente redwood og cedertræ samt træ-plast komposit holdbare muligheder.

Trykimprægneret brædder

Trykimprægneret træ er træ behandlet med konserveringsmiddel injiceres dybt ind i skoven gennem tryk og vakuum cyklusser. En fælles konserveringsmiddel, kromaterede kobber Arsenate eller CCA, er nu tilgængelig til beboelsesformål, fordi det indeholder arsen. To konserveringsmidler, alkalisk kobber processer, eller ACQ, og kobber Boron azol eller CBA, har erstattet CCA. Træ behandlet med ACQ har en grøn udseende, svarende til træ behandlet med CCA, og udfører i en lignende måde. CBA er en kobber-baseret konserveringsmiddel, der forvandler træ honning-brun. Træ weathers til grå med alderen.

Creosot

Creosot er generelt bruges til at bevare indlæg eller jernbanen bånd, snarere end pyntede træ, selv om træ behandlet med creosot kan bruges som et fundament for dæk. Træ behandlet med creosot er en mørk brun til sort, på grund af tjære i creosot. Dette træ er vanskeligt at male, og kan give off en stærk lugt i første omgang. Dampe kan sive ned i jorden, dræbt i nærheden planter. Bruge creosotbehandlet tømmer til at skabe et rustikt look dæk, højbede og støttemure. Brug ikke nye creosotbehandlet tømmer nær køkkenhaver eller andre planter.

Overvejelser

Lejlighedsvis, kan en skruppelløs tømmer virksomhed sælge træ dyppet i en lille mængde af konserveringsmiddel til at give det udseende af behandlet træ. Købe tømmer gennem en velrenommeret sælgeren og bede forhandleren om forsikring om, at træet er blevet ordentligt behandlet. Tømmer kan være stemplet med bogstaverne AWBP, som sikrer, at producenterne i overensstemmelse med anbefalingerne fra den amerikanske træ Preserver Bureau.

Ratings

Imprægneret træ er mærket for at angive mængden af konserveringsmidler injiceres i træ pr. kubikfod. Jo højere antallet, flere konserveringsmiddel træet indeholder. Når du køber pyntede boards, vælge tømmer med et højere tal, f.eks 60, til træ, der sidder i jorden som en permanent struktur for dæk. Imprægneret træ med lavere numre er egnet til pyntede og rails.

Alternativer

Hvis tanken om giftige kemikalier og konserveringsmidler gør dig nervøs, overveje naturlige tømmer alternativer. Redwood og cedar indeholder naturligt forekommende organiske forbindelser, der afskrækker insekter og minimere forfald. Dæk fremstillet af disse skove grå med tiden og kan koste mere end behandlet træ. Både behandlet træ og rot-resistente woods kræver regelmæssig vedligeholdelse og forsegling. Træ-plast komposit eller WPC, er lavet af træmel og plast. Dette tømmer er meget holdbart, men er ret dyrt og vanskeligere at installere.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com