Forskellige former for blade om efteråret projekter

February 29

Forskellige former for blade om efteråret projekter

Strålende efteråret blade er stor inspiration for fall kunst og håndværk projekter. Forskellige træer tilbyde en række forskellige former, størrelser og nuancer, der egner sig godt til forskellige projekter. Hvis du er heldig at bo i et område med en imponerende efterår farvedisplay, oprette de materialer, du skal blad-inspirerede fall projekter er lige udenfor døren.

Ahorn

Ahorn er indbegrebet efteråret blade, kendt for sit pulserende røde og gule farve. Denne store, imponerende leaf byder på tre til fem punkter varierer afhængigt af arter, men er altid en god kandidat til presning. Sætte et blad mellem to ark papir og tromle det under en stak bøger for et par dage. En anden metode er at placere den mellem ark voksbelagt papir, Læg et håndklæde på toppen og stryge det i et par minutter. Omhyggeligt skrælle voksbelagt papir.

Bøg

Bøg blade har en aflang, spidse form som indeholder et stort antal vener. De sig lyse nuancer af orange og gul og vokse i klumper, hvilket gør dem egnede til at bevare. Skære en spray af blade fra en gren og nedsænkes det i 1 del glycerin og 2 dele vand for 2 til 6 dage. Fjerne det, når bladene er blød og bøjelig; tør dem med en køkkenrulle.

Ambratræ

Ambratræ er et slående, stjerne-formet blad med fem til syv aflange punkter, der er meget attraktive for sporing eller gnidning. En gnide er lavet ved at placere blad under tyndt papir og kører siden af et stykke kridt, kul eller oliekridt over det at oprette et relief billede.

Sassafras

Sassafras træer har tre typer af blade på et træ. En er oval, den anden har to segmenter, som en luffe, og tredje har tre lapper. Drage fordel af forskellige ved hjælp af sassafras i blomsterarrangementer eller falde kranse. Brug en hot limpistol vedhæfte sassafras blade til en krans, sammen med andre falder genstande som dekorative kviste, mos, bær eller tørret æble skiver.

Eg

Egeløv varierer i form og falde farve efter arter. Nogle eg sorter har en brunlig nuance, men hvis egetræer i dit område har røde falder blade, disse er fremragende til projekter på grund af deres interessante figurer. Prøv at lave dækkeservietter ved at arrangere og forsegling blade mellem to ark klar selvklæbende hylde.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com