Forskellige former for brusebad afløb

January 19

Forskellige former for brusebad afløb

Et hjem katastrofe kan afværges ved at installere den rigtige brusebad afløb for typen af bruser du har. Forkert afløbet kan lække, så formen til at vokse nedenunder bruser. Materiale og konstruktion af bruseren kan hjælpe dig til at vælge den rigtige afløb.

Typer af brusere

Du vælger til dit brusebad afløbet bør baseres på opførelsen af enhedens gulv. Der er tre hovedtyper af brusere. Flisebelagt brusere på trægulve kræver forskellige afløb end dem på betongulve. Heldragter brusere eller premolded bruser baser har brug for en anden type afløb. Overveje, hvilken type af bruser du installerer første før du vælger i afløbet, du har brug for. Hvis du er usikker på afløb installation, skal du kontakte en blikkenslager. Uden at stramme sæler og korrekt installation, kunne dit brusebad afløb koste mere end prisen for en blikkenslager.

Multipiece brusebad afløb

Multipiece brusebad afløb er den mest komplekse type, men de bruges med de enkleste brusekabiner, såsom en one-piece bruseniche eller dem med en premolded base. Fra toppen af afløbet i bunden, disse afløb består af: en si, en messing låsning ring, en gummi kompression pakning, flange, gevind afløbet kroppen, en gummipakning eller skive og en stramning møtrik. Dele fra sien til flange passer over gulvet i brusenichen. Resten af delene er under bruseren og skal installeres først før glidende brusebad eller base på plads.

Tredelt Drain

En tredelt brusebad drain kan bruges også som et gulvafløb, fordi konstruktionen er den samme. Disse afløb passer en flisebelagt bad til et brusebad pan nedenunder til at beskytte en træ undergulv bliver mugne eller rådnende. De tre dele giver mulighed for justeringer baseret på tykkelsen af flise brusebad i stueetagen. De øverste del skruer i den midterste del af afløbet, som er skruet ind i bruseren pan og rørstuds i den nederste del af afløbet. Kun en professionel bør installere en tredelt brusebad drain, fordi en amatør ikke kan korrekt forsegle alle dele af afløbet, resulterer i kostbare skader til undergulvet fra lækager.

Ét stykke afløb

Den enkleste afløb installation er i ét stykke afløbet. Disse bruges med flisebelagt bad baser installeret over en konkret undergulvet. I modsætning til træ, hvis beton bliver våd fra lækager, vil ikke det være beskadiget. Heldragter afløb består af en si skrues ind i det forsænkede område af en rørstuds. Afløbsrør passer ind i stikket og sien er fastgjort til toppen med skruer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com