Forskellige former for Display kroge

November 26

Forskellige former for Display kroge

Display kroge er en sikker og nem måde at hænge illustrationer, skulpturer, retter, musikinstrumenter og andre tungt eller omfangsrigt elementer på væggen. Disse kroge bidrage til at sikre elementer på væggen uden at ridse, bryde eller ellers beskadige dem. Udnytte display kroge hjælper også brugeren, når de er klar til at tage varen ned midlertidigt eller permanent. Disse kroge bidrage til at gøre hængende emner på dine vægge, hurtig og nem.

Billede bøjle

Et billede bøjle er et eksempel på et display krog, der kan bruges enten synligt over billedet, eller usynligt, bag billedet. Billede bøjler er display kroge der er skruet ind i væggen, der hjælper med at holde alle størrelser af billeder. Krogen generelt lægger på rammen om billedet i ryggen eller ved hjælp af wire fastgjort til rammen. Billede hængende display kroge kan også bruges til at hjælpe med at holde vægten af en større, tungere indrammede kunstværk, der har brug for ekstra støtte, mens der vises.

Guitar/Instrument kroge

Mange mennesker, især dem i lille lejlighed eller generalprøve rum, kan være nødvendigt at bruge display kroge til at hænge deres instrumenter på væggen. Disse display kroge er specielt designet til at holde form og vægt af et instrument uden at beskadige det eller væggen når de anvendes korrekt. Guitarer, display kroge kan enten holder guitaren på nakken eller de kan holde både krop og hals guitar, afhængigt af den enkeltes rumlige behov for krogen.

Skulptur

Der er nogle display kroge, der er designet til at holde skulpturer eller andre stor, underligt formede stykker af kunst arbejde. Disse display kroge er ofte lavet af tunge plast eller metal og skal være forankret til væggen med studs placeret bag den tørre væg for at sikre, at når illustrationen er hængt på displayet krog, krogen vil ikke adskille fra væggen. Disse store vise kroge kommer i mange forskellige størrelser og former. Meget ofte et objekt kræver anvendelse af mere end én af disse vise kroge.

Plader

Der er særlige display kroge, der er beregnet til plader og andre keramik. Oftest kroge disse display kroge er lavet af metal og tillægger plade ved hjælp af at sikre benytter en foråret mekanisme til sider af pladen. Foråret mekanisme er skjult bag om ryggen på den plade, der vises og også har en bøjle eller display staffeli at give mulighed for forskellige typer af visning. Nogle af disse display kroge er også lavet i større størrelser til at holde unormalt formede plader eller andre stykker keramik.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com