Forskellige former for fugtighed meter & deres applikationer

July 24

Forskellige former for fugtighed meter & deres applikationer

Fugtighed meter, også kendt som hygrometre, der bruges i boligområder og kommercielle applikationer til at måle mængden af fugt i luften. Måling og regulering af fugt niveauer ved hjælp af fugtighed meter er vigtig for sundhed og sikkerhed i hjemmet og konstruktion, laboratorier og hospitaler, produktionsvirksomheder og industrielle miljøer, drivhuse og planteskoler. Afhængigt af programmerne, kan forskellige fugtighed meter bruges til at give de mest nøjagtige målinger gennem specialiserede funktioner.

Mekanisk

En mekanisk hygrometer er den ældste række fugtighed meter, og er billig og kræver ikke batterier. Mekanisk fugtighed meter skal kalibreres regelmæssigt for at sikre nøjagtige målinger. Den bedste ansøgning om en mekanisk hygrometer er i hjemmet eller andre situationer, hvor måleren vil bo i et fast sted over en længere periode.

Relativ luftfugtighed

Relativ fugtighed meter måle mængden af fugt i luften som en procentdel af den maksimale mængde vanddamp luft kan indeholde ved en given temperatur. Da varm luft kan holde mere fugt end kølig luft, omfatter relativ fugtighed meter et termometer funktion. De fleste digitale fugtighed meter, uanset type, er også termometre og foranstaltning relativ luftfugtighed.

Håndholdte

Håndholdte fugtighed meter har normalt en lommeformat design og bælte klip eller ledning til bekvem transport. Håndholdte fugtighed meter er designet til en lang række kommercielle applikationer, især af service inspektører, der har brug for at måle fugt niveauer i HVAC, computerrum og labs, fabrikker, udskrivning værelser, papirfabrikker, træ-forarbejdning planter, hospitaler og andre kontrollerede miljøer.

Datalogging

Fugtighed meter, der omfatter datalogging funktioner kan indsamle op til flere tusinde individuelle fugtighed aflæsninger og generere analyser af tendenser. En datalogging hygrometer kan både generere grafer på den håndholdte enhed og overføre data til en computer til analyse. De store programmer af en datalogging hygrometer, ligesom en håndholdt enhed, er service inspektører i en lang række indstillinger og fokus på ventilation og luftkvalitet.

Præcision

En præcision hygrometer beregner og viser luftfugtighed i det mest specifikke foranstaltning muligt: korn af vanddamp pr. pund. De mest almindelige anvendelser af præcision fugtigheden meter er i omgivelser med høj fugtighed som HVAC-industrien, erhvervskunder og privatkunder skimmel inspektion, industrielle anlæg vedligeholdelse, vandskade Restaurering og udtørring af bygningskonstruktioner.

Sonden

Nogle digitale fugtighed meter omfatter en lille diameter sonde med en forlænges ledning til at hjælpe foranstaltning dugpunkt af små og svære at få adgang til områder, som på indersiden af kanalerne. Fugtighed meter med fjernbetjening sonder er mest almindeligt anvendt i HVAC branchen til at opdage og afhjælpe kondens og mug oprustning.

Infrarød eller Ultraviolet

Nogle fugtighed meter bruge infrarød eller ultraviolet teknologi til at måle fugt niveauer ved at absorbere den elektromagnetiske stråling af vanddamp. Denne type af hygrometer er nyttigt for programmer, hvor fugt kan svinge. Infrarød fugtighed meter kan også måle yderligere komponenter af luftkvaliteten, især kuldioxid niveauer, for at finde ud af ventilations- og flow.

Kølet spejl

Kølet spejl hygrometre bruge en alternativ form for fugt måling til at beregne fugt niveau i kolde miljøer hvor andre hygrometer modeller er mindre effektive. Ansøgninger om kølede spejl hygrometre er meteorologiske undersøgelser i koldt klima med lav luftfugtighed, herunder mountain, polar og øvre luft miljøer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com