Forskellige former for maling for et soveværelse

October 27

Dramatisk ændre et soveværelse med en ny frakke af maling. Brug den samme farve i et andet skær, eller en helt anden form og farve til at tilføje tekstur eller dimension til et værelse. At vælge maling er ikke bare om at vælge en farve. Der er forskellige typer eller sheens, maling til at overveje. Færdig spænder fra skinnende til blank: flad eller mat, æggeskal, satin, semi-gloss og høj glans.

Flad maling

Den bedste maling til at dække væggene med skønhedsfejl--fyldte huller eller revner eller ridser--er flad eller mat, maling, fordi det absorberer i stedet reflekterer lys. Lydabsorberende kvaliteten også bidrage til at gøre en lille rummet synes større. Manglende glans også gør ubesvarede steder synligt, mens maleri, så touch-up er let. Flad maling anbefales ikke til et barns soveværelse, den ikke-reflekterende overflade synes at tiltrække snavs i sin porøse finish. Derfor, rengøring er vanskeligt og skrubbe kan gøre maling finish rub off.

Æggeskal maling

Æggeskal, ligesom sin navnebror, har en svag glans. Æggeskal finish blev lavet i midten af 1970 ' erne til at imødekomme efterspørgslen efter en holdbar lav-glans maling finish. Det har en interessant virkning: når man ser direkte på væggen har en flad finish, men når man ser på det fra en vinkel der er en lys glans. Det er bedst fra begge verdener; Det ligner en flad finish, men det tåler rengøring og det har en blødere sheen i forhold til semi-gloss.

Satin maling

Satin maling tilføjer blot et strejf af varme til rummet på grund af dens glatte, fløjlsagtig konsistens. Det reflekterer lys men stadig skjuler nogle væg mangler. Satin også håndterer skrubbe godt, gør rengøring nemmere end med de flade eller æggeskal maling. Vedligeholdelse vil dog være mere tidskrævende, fordi områder har behov for touch-ups vil straks vise, og forskelle i nye og gamle maling vil være indlysende.

Halvblank maling

Denne type maling er normalt reserveret til badeværelser og køkkener, fordi det er meget holdbart og nemt at rengøre. Det står op godt i high-trafik, mere beskidt områder i hjemmet. Fordi denne maling kan modstå scuff mærker og ridser, virker det godt i et børneværelse, der skulle vægge vaskes regelmæssigt. Semi-gloss reflekterer lys, der vil tilføje drama til dit soveværelse. Glans kan gøre rummet synes mindre, men også hyggeligere. Det er vigtigt at prep dit vægge før maling med denne finish. Sikre, at du bruger den korrekte primer og løse enhver væg mangler. Halvblank maling vil fremhæve enhver overfladeskader.

Højglans

Denne glans afspejler de mest lys enhver maling, hvilket understreger hver nick eller bule i væggen. Det er bedst bruges på glatte overflader, herunder trim, dels fordi det fremhæver træværket men også fordi det står sig godt til hyppige skrubbe. Den skinnende finish kan bruges i et soveværelse, helst på den ene væg til at tilføje drama og glamour. Denne maling er udfordrende at bruge, så det er bedst at hyre en professionel til at sikre, at væggene er ordentligt forberedt og glat før maleri.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com