Forskellige former for tagdækning helvedesild

September 19

Tag helvedesild kommer i mange forskellige materialer og farver. Stål metal, en holdbar og billig tagdækning mulighed, er lavet af genbrugsmateriale og er langvarig. For en rustik og vejrbestandig tagdækning idéen, overveje at installere cedertræ. Cedar er også ideel i nordlige klimaer og kystområder.

Cedar

For et naturligt og rustikt udseende er cedertræ den ideelle rullesten. Lavet af rød eller hvid cedertræ, disse helvedesild modstå barske udendørs klimaer og er langvarig. Den typiske cedar farve, brun eller sølv grå, er fundet i ældre kystnære sommerhuse og hytter hvor cedertræ helvedesild var populære. Superb på isolering af dit hjem, cedertræ helvedesild kan reducere omkostningerne til din el-regninger. I de køligere måneder, cedar vil give en varmere temperatur og i sommermånederne, dit hjem vil føle køligere.

Metal

Metal helvedesild, der består af aluminium og stål, er let og meget holdbart. Stål tilbyder de miljømæssige fordele af at være fremstillet af genbrugsmateriale samt være overkommelige. Udefra, metal helvedesild har udseendet af flise eller skifer, men har den ekstra fordel af at være rust-bevis. Metal tagdækning kommer i en bred vifte af farver. Da metal er meget lys, kan det være installeret over eksisterende helvedesild, hvilket eliminerer behovet for at smide gamle fliser.

Asfalt

Asfalt helvedesild, det mest almindelige tag rullesten, fås i mange farver og nuancer. Asfalt helvedesild kan vare mellem 20 og 40 år. Der er to typer, glasfiber mat og organiske mat. Glasfiber er brandhæmmende og har en længere levetid end organiske mat helvedesild. Økologisk helvedesild er tungere og mere robuste, perfekt til nordlige klimaer.

Syntetisk skifer

Syntetisk skifer er en overkommelig tagdækning mulighed, der er ikke kun holdbar men let. Syntetisk skifer er mere holdbare end reel skifer og kan skæres med en hobbykniv. Tilbydes i en række farver og designs, syntetiske skifer har udseendet af den dyrere naturlig skifer men har en tykkere konsistens og længere levetid. Syntetisk skifer kan også findes i forskellige størrelser. Mix og match forskellige størrelser til en attraktiv og holdbart tag design.

Terra-cotta

Terra-cotta helvedesild skabe en varm og fed erklæring. Ler-farvet materiale blandinger i wiith dit hjem, men giver en dramatisk tekstur og kig til en tag. Terracotta er holdbare og langvarige og komplimenter tagene af boliger, garager og selv boligblokke. Designet til nogen form for klima, terra-cotta modstår termitter og vand rådne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com