Forskellige hårdttræ gulv mønstre

December 12

Forskellige hårdttræ gulv mønstre

Hvis du planlægger at udskifte dine trægulve og ikke ønsker den samme grundlæggende mønster af end-to-end simpel gulvbelægning, er du i lykke. Der er mange enkle mønstre at vælge imellem, og der er mønstre, der er langt mere involveret, som tager lidt mere tid i Tikøb men opnå fantastiske resultater.

Tilfældig (blandet) Installation

Strip og planke gulve er dybest set de samme elementer, men en planke er bredere end en stribe. De fleste standard trægulve bruge den ene eller den anden. Begge typer fås i mange farver og teksturer. De to størrelser vil blande pænt nemlig en afart i enhver stil, du ønsker, med komplimenterede farver. For eksempel kan du bruge to strimler i en lys eg farve og derefter lægge en kirsebær planke næste. Denne type design giver dig mange valgmuligheder men stadig let at lægge i den ende til mode.

Parket mønster

Et trægulv, at du lå i et geometrisk mønster, der gentager sig selv er lagt i et mønster, parket. Det er let at opnå, når ved hjælp af hårdttræ gulv firkanter i varierende nuancer. Resultaterne kan være et skakternet virkning, eller nogen andre mønster, som du udtænke.

Diagonal mønster

For at danne en diagonal mønster i hårdttræ gulvbelægning, lå du strimler parallelt med hinanden som i traditionelle gulve, men på en 45-graders vinkel til væggene. Dette giver rummet karakter uden for meget kunstneriske flair. Du kan også oprette en diagonal mønster med varierende størrelser og farver af træ planker eller strimler.

Sildebensmønster

Et sildebensmønster er lagt som den diagonale mønster, men i et zigzag mode. Denne type mønster tager mere avanceret planlægning at opnå mønsteret, men tilføjer elegance til dit hjem.

Grænser

En grænse kan komplimentere den standard installation af en hårdttræ gulv til at oprette et eksklusivt kig på din egen. Grænsen er generelt på alle fire sider af et værelse, og grænserne er findes i mange farver og teksturer. Natursten, glas og mosaik er nemme at finde og har mange indlagte mønstre at vælge imellem. Grænsen stykker behøver ikke at være kun omkring kanterne af et værelse. I store åbne-design hjem med en stor stue, grænsen stykker kan bruges til overgangen fra stue til køkken, hvor der er ingen vægge.

Inlays og skær

Denne type af trim vil tillade dig at skabe knudepunkter i dit hjem. Metal skær og inlays kan være metal farvet, som i messing sortiment, eller kan have en malet design. Du kan placere inlays og skær i de fire hjørner af et værelse med hårdttræ gulvbelægning eller på siderne af en pejs. Du kan accent trapper eller entryways eller brug indsætter som en afbrudt grænse ved at lægge dem i et mønster omkring et værelse men forlader sektioner af trægulve mellem dem.

Overvejelser

Den vigtigste ting at huske når man planlægger en kringlet konstrueret hårdttræ gulv er i planlægningsfasen. Det er bedst at trække ud dit mønster på papiret til at skalere, Sørg for at det passer ind i rummet og gentager sig selv ordentligt. Forskellige bredder af dine materialer kan kræve meget mindre skæring med omhyggelig planlægning, og projektet kan være mere let afsluttet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com