Forskellige hvide farver til ydersiden af et hus

April 6

Forskellige hvide farver til ydersiden af et hus

Hvid, er i forskellige nuancer og intensitet, den mest populære udvendige farve for huse, ifølge en industri undersøgelse af Rohm & Hass maling kvalitet Institute. Men hvid er ikke bare hvide. Der er så mange nuancer af hvid som der er grader af sollys, og finde netop den rigtige nuance til dit hjem kan tage nogle eksperimenter. Forbered dig på at tilbringe tid med maling chips. Hvis valget er for svært, bare male dele af væggene i forskellige nuancer og se lyset spille over dem for et par dage til at bestemme, hvilken nuance fungerer bedst.

Colonial

Koloniale homes er klassiske hvide huse, ofte med sort trim og kontrasterende front døre i sort, rød eller mørk grøn. Du kan let blødgøre farven af en clapboard udvendig ved hjælp af de reneste antydning af gul i hvid for en skygge der ligner rige creme. Hvis du bor i et kvarter af hvide colonials, se tilstødende boliger i forskellige lys til at få en fornemmelse af som hvid forbliver ren og sprød. Spørg dine naboer som maling, de bruger. Dit slanke, grålig-hvid udvendig kunne se nusset på en blok af varm hvide, som ikke vil hjælpe sine bremse appel.

Moderne

Der er en grund kunstgallerier har hvide vægge. Baggrunden konkurrerer ikke med kunsten, og fordi hvid indeholder alle farver, baggrunden rummer hvad er placeret foran det. Når dit hjem er en skarp moderne skulptur, betragte det som et kunstværk, og lad formen være stjerne. Hvid-på-hvid-på-hvid montrer knogler af hjemmet og tillader oplysninger specifikt placeret vinduer, niveauer og gårde til "pop." Den udvendige hvide olieudslip i på indersiden, typisk all-hvide samt, at give endnu mere lys til den moderne kunst vises inden for. Bruge den sandeste hvid tilgængelige, ikke en varm og blødgjort hvid. En hvid med den mindste berøring af blå eller en antydning af grå afspejler en moderne-industrielle eller moderne design sensibilitet.

Teatralsk hvide

Et hjem med særlige karakter ser bedst i varmere hvide. Et Tudor hjem med træ trim viser sin gode linjer til effekt med sidespor i en blød nuance af hvid. En spansk-Middelhavs stil hus med strejf af håndlavede mursten eller adobe og stuk vægge harmonerer med hvid maling knap tonet med røde eller gule at varme det op. Tage en cue fra trim og brug en nuance af hvid med gule eller orange toner til boliger trimmet i terra cottas, rød til hint på en blush for boliger trimmet i røde mursten eller en dråbe af brown i hvid til et træ-klippede indeklima. Hvidt skal vises hvid, ikke pastel. Men skyggen af hvide kolliderer ikke med resten af ydre hvis du vælger med denne palet i tankerne.

Hvide hus

Model din facade på den mest berømte hvide hus på landet og være glad for du ikke behøver maling job, det indebærer. Det hvide hus kræver 570 gallons af maling til en frisk pels. Når udvendigt blev renoveret i 1992, blev 32 lag af gammel hvid maling fjernet. Ifølge hjemmesiden White House Museum, farven på det hvide hus er Duron's "Whisper--248" eller "Hviske hvid." Hvis du ønsker din paladsagtige graver at efterligne 1600 Pennsylvania Avenue, gå på jagt efter en hvid whispery, og giver huset et par frakker, så du ikke behøver at genfremstille for ofte.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com