Forskellige ideer til at hænge Shear gardiner

April 19

Forskellige ideer til at hænge Shear gardiner

Sheers er tynde, gennemsigtige paneler af stof, der typisk bruges som gardiner. Uanset om du hænge dem over store vinduer eller franske døre, tilføje lutter gardiner æstetiske værdi til ethvert rum, især når det anvendes på ukonventionelle måder. Installationen er nem og kan gøres uden at ansætte en professionel.

Vindue behandling

Om du placerer dem i stuen eller soveværelset, er hængende netgardiner bag gardiner en fantastisk måde at accessorize dine vinduer. Rene gardiner er praktisk for dage når du ønsker gardiner bred åbne, men solen er for stærk. Eller hvis du ønsker forhæng åbne men ønsker at bevare en vis grad af privatlivets fred, rene gardiner giver dig en praktisk løsning, der afskrækker nysgerrige blikke.

Baldakin

Hænge netgardiner omkring din seng for at oprette en baldakin. Du skal blot installere en swag krog i loftet, tæt på væggen bag din seng. Fold tæppet ned langs midten og hæng det op på swag krog. Installere to mere swag kroge på væggen bag din seng. En krog bør i venstre side af din seng, mens andre krogen skal placeres til højre. Krog i enderne af den ren og skær gardin til hver af swag kroge.

Partition

Nogle huse omfatter opholds-og spisestue i ét stort rum. For at opdele disse to separate rum, oprette en partition, der er fremstillet af ren og skær gardiner. Installere swag kroge i loftet, hver 2 inches, at skabe en linje. Hænge din rene gardiner fra swag kroge. Eller i snævre rum, suspendere en gardinstang fra loftet. Vedhæfte den ren og skær gardin til stangen.

På vægge

Hænge en ren og skær gardin over en stor, Tom væg til at skabe et fokuspunkt i din stue eller at skabe en illusion af et vindue. Start ved at installere en gardinstang mod væggen hvor du ønsker at tilføje drama. Derefter hænge din lutter gardin fra stangen. Tilføjet flair, del gardiner og vise et spejl eller kunstværk mellem lutter gardin paneler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com