Forskellige Ivy planter

October 9

Forskellige Ivy planter

Ivy kommer i mange forskellige varianter. Ivy planter anses for at være sandt ivy tilhører den videnskabelige slægten Hedera. Disse planter er brugt som jordbundsdække eller vægbeklædning. De er stedsegrønne blade og tillægger overflader ved hjælp af fibre, der opfører sig som rødder. De fleste ivies vokser hurtigt og er nem at passe, hvilket gør dem ideelle til begyndelsen gartnere. Men nogle ivy planter har tendens til at vokse ud af kontrol og vil overhale andre planter i en have, så de skal overvåges nøje.

Engelsk vedbend

Engelsk vedbend (Hedera helix) er en hårdfør sandt ivy plante. Engelsk vedbend har forskellige niveauer af eksponering, herunder fuld sol, delvis skygge og skygge. Dette ivy anlæg kræver lys, veldrænet jord, tung lerjord eller sure, kalkholdig, tør eller sandet jord. Blomster af engelsk vedbend plante opretholde mange forskellige insekter, mens masser af dyreliv feed på bladene. Engelsk vedbend kan formes i mange forskellige former og bruges til at dække områder af haver, hvor de fleste planter nægter at vokse.

Japansk vedbend

Japansk vedbend (Hedera rhombea) er en hurtigt voksende, stedsegrøn vedbend. Japansk ivy foretrækker sol eller halvskygge. Denne plante når højder på 10 til 12 fod. Japansk ivy er normalt dyrkes for løv i dele af haver, der skal dække. Stilke af japansk ivy er lilla-grøn, mens bladene er en dyb grøn med hvid eller creme kantning.

Algeriske vedbend

Algeriske vedbend (Hedera canariensis) går også navne kanarisk vedbend og nordafrikanske ivy. Denne plante stammer fra de Kanariske Øer, Portugal og Nordafrika. Det foretrækker varmere klimaer, hvor det bruges som en komposteringsprocessen. Algeriske ivy tilpasser sig mange forskellige jordtyper og foretrækker delvis sol til skygge. Stilke af algeriske ivy er rød, med mørke grønne blade, der har fem til syv fliger.

Poison Ivy

Østlige poison ivy (Toxicodendron radicans) er en ivy plante, der vokser i hele de centrale og østlige dele af USA og Canada. Poison ivy typisk vokser i woody områder og opretholder masser af dyreliv. Men denne ivy forårsager et udslæt i de fleste mennesker, der kommer i kontakt med det. Poison ivy har tre delt blade med små hvide bær langs stænglen.

Devil's Ivy

Devil's ivy (Scindapsus aureus) går også navnet golden pothos. Denne plante er en lavtvoksende vedbend, der kan nå lige til 10 feet i længden. Disse planter gøre god indendørs planter. Udendørs, foretrækker planten lys skygge. Devil's ivy er giftige hvis indtaget og kan forårsage hudirritation, hvis den håndteres. Devil's ivy planter dyrkes for løv.

Boston vedbend

Boston ivy (Partheocissus tricuspidata) er en nem at vokse ivy, der vokser lilla frugt. Denne frugt fodrer fugle men er skadelige for mennesker og kæledyr. Boston ivy kan lide sol, delvis sol og skygge og kan klatre op til 70 fod høje. Den dybe grønne blade af Boston ivy transformering i en lyse rødt i efteråret og vinteren. Boston ivy tillægger overflader ved hjælp af små klæbende diske, som bo bag hvis ivy er trukket.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com