Forskellige kvaliteter af Teflon Tape

May 30

American Society for Testing og materialer (ASTM) retningslinjer for staten er at en pipe fugemasse bør anvendes på alle gevind rørsamlinger og Teflon tape en sådan fugemasse. Teflon tape er også kaldet generisk PTFE (polytetrafluorethylen) tape (Teflon er et varemærke ejet af DuPont), eller simpelthen "tråd tape." Tråd tape er nem at bruge, og hjælper med at smøre gevindsamlinger som de hænger ud over danner en strammere segl.

Båndet kommer i forskellige kvaliteter. Dit valg af bånd vil afhænge af funktion, art, type og sammensætning af de rørfittings, du bruger.

Funktion af røret

Tape grade du bruge bestemmes delvist af funktionen af røret du vil forsegling. De vigtigste typer af røret vil bære varmt eller koldt vand, olie eller naturgas. For ilt linjer, tråd tape skal være fedt-fri til at undgå forbrænding. Tråd tape er ikke egnet til vacuum eller komprimeret luft systemer.

Arten af røret

Dit valg af tape grade vil også blive bestemt af arten af krydset. En permanent fælles bliver en del af infrastrukturen i den hus eller en bygning, som en vand main eller gas linje, og kræver kun lidt eller ingen vedligeholdelse. En semi-permanente fælles vil for leddene, der kræver vedligeholdelse, såsom køkken eller badeværelse VVS. Tråd tape fungerer godt for semi-permanente samlinger, mens pipe fugemasse ville være et bedre valg på endelige sammenføjninger.

Typer af rør og Fittings

Tråd tape er at foretrække som en fugemasse til fittings med gevind plast, fordi der er ringe risiko for en kemisk reaktion. Tråd tape virker godt på metal fittings, da det tjener også til at smøre de metal tråde til en strammere pasform og segl. Tråd tape bør pakkes i retning af rørgevind til at danne den strammeste segl.

Tape kvalitet, farve og tæthed

Tråd tape kommer i forskellige farver til forskellige anvendelser.

Hvid tape er enkelt densitet og beregnet til vand rør 3/8 af en tomme eller mindre. Det kan sommetider findes i en sølv farve til at matche rør.

Bureaukrati er tredobbelt tæthed, til rør halvdelen tommer til 2 tommer i diameter. Det er designet til rør med større samlinger, såsom distribution vandrør. Bemærk, at beholderen er rød, men båndet selv ser pink.

Gul tape er dobbelt tæthed, og designet til gas og brændstof linjer.

Grøn tape er fedt og olie gratis, og designet for rør transporterer ilt.

Bemærk, at disse bånd farver henviser til specifikationer i USA kun.

Tape specifikationer

Tråd tape bør være en mindste tykkelse 3,5 milli-inches, med en minimum PTFE renhed på 99 procent, og i stand til at modstå en ekstrem vifte af temperaturer fra 550 grader Fahrenheit til 450 grader under nul.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com