Forskellige lampe switche

January 12

Træde på en ledning switch, dreje en socket switch eller skubbe en base skifte alle resultatet i belysningen af pærer i lamper. Typen switch, du vælger til din lampe afhænger af, hvordan du vil pære til funktion og på placeringen af lampen på værelset. Lyskontakter skal desuden være forenelige med lampens socket-type.

Fakta

En lampe switch er placeret på sokkel, base eller ledningen af en lampe. Lampe switches kan tænde pærer og slukke, og nogle kan kontrollere mængden af lys udsender fra pæren. Switches er lavet af metal eller plast og er tilgængelige på hardware og hjem forbedring butikker. Forskellige pærer er påkrævet for forskellige typer af lampe afbrydere og stikkontakter.

Stikkontakter

At vælge en lampe kontakt afhænger af typen stik installeret på din lampe. Typer af Lampesokler omfatter en-vejs og tre-vejs. En envejs socket tændes lys pære og slukkes. En tre-vejs stikket lyser pære med tre forskellige wattager, ud over at dreje det og slukker. Lyskontakter kan også være placeret på sockets. Denne type switch består af et opkald eller stang fastgjort til stikket på lampen. Når aktiveret, lyser pæren. Socket-switches er bedst til lamper, som er nemme at nå, f.eks bordlamper, at sidde i arm's reach for en sofa eller stol.

Ledning og Base

Skifter til tænde lamper og slukke kan også anbringes på lampe snore. Sengelamper har ofte afbrydere, så du kan tænde lampen og off mens du ligger i sengen. Disse parametre kan være i form af en opkaldsforbindelse eller en knap. Pæren at tænde og slukke, samt dimming og tre-vejs handling, der styres ved at trykke på knappen. Nogle typer af afbrydere kan betjenes med foden. En base switch er placeret på kroppen af en lampe og kan være en knap, rod eller urskive. Skrivebordlamper er ofte designet med denne type switch, som det er nemt at komme til når man sidder.

Lysdæmper

En lysdæmper vil give dig den størst kontrol af lysemitterende fra pæren. Denne type switch tændes lys pære og lader dig styre niveauet af lys. Det vil klikke én gang og derefter glat rotere og øge mængden af lyset fra pæren, indtil den når sin maksimale lysstyrke. Denne type switch er meget nyttigt, når du vil oprette lave, omgivende lys i et rum.

Misforståelser

Bare fordi din lampe kommer med betyder ikke én type switch, du sidder fast med det. Ændring af placering og type af lampe tænde en lampe er en nem opgave for en elektriker eller enkelte uddannet i ledninger elektriske enheder. Hvis du ønsker at gå fra en envejs switch til en tre-vejs switch, kan du også ændre ud din lampe socket. Det er bedst at købe en lampe, baseret på dens æstetik, som du kan altid ændre den måde, det tændes ved at skifte til en anden lampe switch.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com