Forskellige måder at hænge en bære hud tæppe

March 9

Jægere som deres trofæer. En populær præmie er bære hud tæppe, som i århundreder har været et element af home decor. Sådan et tæppe giver en rustik, maskuline føler til et værelse, samt varme, uhøjtidelighed og hygge. Mange mennesker placere deres tæpper på gulvet foran en pejs, mens andre foretrækker at hænge dem op på en væg.

Om bjørneskind

Konservatorer, der forvandle et bjørneskind til et tæppe forsøger at gøre huden ser som en faktiske Bjørn, liggende på gulvet. Normalt er hovedet stadig fastgjort til huden og munden åben i en snarl, som om bjørnen growling. Et professionelt monteret hud vil have en filt opbakning, som er undertiden meget tykke og udvider flere inches rundt kanten. En moderat størrelse tæppe kan være 5 eller 6 feet længe, mens en stor bjørneskindsmanden kan spredes ud op til 8 eller 9 fod.

Hvordan til at hænge

Én måde at hænge et bjørneskind tæppe er at drive efterbehandling negle gennem kanten af huden. Selvom det kan synes, at dette kunne skade tæppet, hvis nok negle bruges fordeles vægten godt nok så at huden ikke trække væk fra neglene. Når du tager tæppet fra væggen, smutter det lige over søm hoveder. Undertiden store staples bruges, anvendes med en hæftning pistol og placeret hver 6 inches eller deromkring. Meget anbefalede løsning er at sy fem eller seks ringe af en tomme eller så diameter på bagsiden af tæppet. Nøgleringe er ideelle til dette, og kommer i pakker med flere. Være sikker på at sy gennem huden selv, eller filt vil trække væk med vægten af tæppet. Nogle konservatorer leverer hængende mounts på skind de behandler. Hvis din er en af disse, er det en enkel sag at hænge tæppe fra wall kroge.

Pleje

Forudsætter naturligvis en gulvet tæppe, pleje og rengøring, men en hængt på en væg vil også brug for vedligeholdelse. De vil samle støv og lejlighedsvis har brug for mere end blot en støvning. Ifølge trægrænsen møbler (Reference 1) skal du tage tæppet og lægge det på tværs af en tabel, hvor det kan nås. Fjern støv med en støvsuger eller en blød, fugtig klud, og aldrig gnide mod retning af skind. Non-pels dele skal tørres af med en fugtig klud. For en mere involverede, rengøring, bruge en spand med vand og mild sæbe, og aftørre med en fugtig svamp. Lad det tørre i en dag og derefter børste i retning af hår. Aldrig mætte eller suge tæppet. Håndtere det med forsigtighed og ikke Flæsekanter pels. Ikke håndtere tæppet unødigt, og når du flytter det, undgå at røre pels, hvis du kan.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com