Forskellige måder at male dit soveværelse

December 18

Maling er den billigste måde at helt omdanne et værelse fra en kedelig plads til noget dynamisk og frisk. Med tusindvis af farver og faux finish teknikker er der ubegrænsede muligheder for maling til at fikse op dit soveværelse. For mindre end $100, kan du oprette en jungle rum med zebra striber, en overdådig, varm plads med udseendet af læder på væggene, lyse island oasis når som helst på året eller en funky plads med trendy mønstre at indstille rummet fra hinanden.

Safari stil

Hvis du ønsker at kanalisere ånd af en safari, prøv på en dyr tema for dit værelse. Zebra striber er den perfekte måde at bringe den vilde side hjem, og de er nemme at gøre enten med kommercielle stencils eller ved frie hånd med en pensel. For en fed look, bruge sort og hvid til at skabe look, eller bruge mørk chokolade brun og creme til at gøre det mere subtil. Hvis maleri hele rummet synes overvældende, bare bruge teknikken på en væg.

Rige og hyggelige

For en klassisk og smuk plads, bruge rige guld og brune toner til at skabe udseendet af lækre læder indpakningen omkring dit værelse. Efter maleri en base coat, kan du dække det med glasur i en komplementær tone. Mens glasuren er våd, dække det med et stykke plastik og tryk på plast ind i væggen. Fjerne det, og lad glasuren til at tørre før gentage processen med en anden farve, glasur. Crinkles i plast låne en læder føler at den færdige væg.

Tropiske paradis

Lyse og dristige farver er nøglen i tropiske udsmykning, som enhver, der har tilbragt tid i Caribien vil fortælle dig. Bringe lidt af øerne i dit soveværelse ved at male væggene i et turkisblåt hav blå eller en strålende solskin gule. Afslut look med sprød, ren hvid på trim og accenter.

Funky og sjovt

Hvis dine venner vil beskrive dig som one-of-a-kind, funky, forskellige eller skøre, vil så en fed, funky mønster gøre din personlige rum som individuelle, som du er. Vælg en stærk mønster for at gøre en stor erklæring, striber, prikker, skakternet eller en Harlekin mønster. Vælg farver, der spiller ud af hinanden enten ved kontrasterende eller som supplement til den anden. Hvis du ønsker en mere subtil funky fornemmelse, så Vælg to farver, der er blot variationer af samme nuance--vil udseendet stadig være tiltalende. Male enten alle væggene eller bare en væg i dit valgte mønster til jazz op dit værelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com