Forskellige måder at male en antik damperen stammen

October 25

Forskellige måder at male en antik damperen stammen

Damper kufferter kan blive en smuk tilføjelse til en undersøgelse eller soveværelse. En flad top lastbil kan bruges som en bordplade. Indersiden af stammen kan fordoble til opbevaring af sengetøj, bøger eller spil. Damper kufferter er ikke kun alsidig men gøre en interessant omdrejningspunkt.

Rengøring

Kufferter, der har træ lameller bør fjernes af gamle maling eller renses med Murphy olie sæbe før maleri. Tin kan rengøres og rust fjernet med en stålbørste eller en fin kvalitet af sandpapir.

Maleri træ

En hurtig slibning kan være nødvendig før maleri på træ. Træ planker kan males i en glans eller højglans maling og derefter lov til at tørre helt. Køre din hånd over den tørre malede overflade at føle for enhver ru eller rejst steder. Nogen steder, ikke der er glat bør have et andet lys slibning og derefter anvende en anden frakke af maling. En anden mulighed end maleri ville være at plette træ ved hjælp af en olie-baserede pletten.

Maleri Tin

Prægede tin kan males og derefter let slebet for at understrege snørklede af mønstret på trim. En let pudsning vil fjerne en lille mængde af maling fra hævet design. To farver maling kan også bruges på præget tin. Først male den nederste pels og lad det tørre grundigt. Denne pels vil vise som den hævet område på dåsen. Maling en anden farve over toppen ved hjælp af vand baseret maling. Lad ikke dette male tørre helt. Ved hjælp af en våd svamp med et stykke køkkenrulle viklet omkring det, tørre på tværs af toppen af dåsen. Starte ved hjælp af et let strøg, indtil den ønskede mængde maling fjernes fra de hævede tin. Brug en klar lak af shellac at beskytte den malede finish.

Faux maling

Store områder kan males i en faux finish. Maling hele området i en base coat og lad malingen tørre. Den anden farve bør blandes med en glas væske. Mængden af ruder væske vil bestemme gennemsigtighed af maling. Brug en havet svamp til at dyppe lige kanter i den anden farve. Hold en avis praktisk at fjerne overskydende maling fra svampen. Let dab svamp til området, roterende svamp mellem klatter at give mulighed for forskellige mønstre. Maling farver kan vælges at efterligne træ toner eller til at komplimentere indretningen af rummet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com