Forskellige måder at male Kids' vægge

August 9

Uanset alder af dit barn er det altid en kreative eventyr at gøre over sit soveværelse. Maleriet er hurtig og billig, og det kan slå tonen an for resten af dit barns indretning. Du behøver ikke at være begrænset til enkle farvevalg eller nogle striber på væggen. Opdatere dit barns værelse med en malet vægmaleri, en mur af plaid eller nye pulserende og farverige maling ordninger.

Diamanter og Plaid

Overvej at bruge maler tape til at gøre en diamant mønster på væggen med to farver. Brug forskellige nuancer af samme farve i et underspillet look, eller for en mere dramatisk Harlekin-stil mønster, bruge en fed eller lyse skygge til kontrast med en lys skygge. Tilføj tynde striber og ekstra farver til din diamant mønstre for en argyle-stil plaid mønster på væggen. Dette look kan være overvældende, når du er færdig på alle vægge i et rum, det virker godt på en sektion af en væg eller som en accent væg og er en kreativ måde at bringe flere farver i dit barns soveværelse indretning.

Tavle vægge

Vægge, at dobbelt som en kreativ afsætningsmulighed, overveje at gøre dem til tavler. Tavle maling er tilgængelig i en bred vifte af farver, fra klassisk blå og grøn til lyserøde og lilla. Male en hel væg i tavle maling for et stort kunstnerisk lærred dit barn kan ændre når hun ønsker. Hvis du ikke ønsker at forpligte sig til en hel væg, tænke maleri de forreste dele af skab døre eller små sektioner af væg i tavle maling. Skrue en billedramme på væggen omkring en malet tavle område at give det et færdigt look.

Tema kalkmalerier

En farverig tema vægmaleri forvandler en almindelig soveværelse til et barns fantasyland og kan gøres billigt med maling. Oprette en jungle-tema vægmaleri af frihånds tegning store træer, jungle dyr og vilde græsser på muren og fylde dem med maling. Gøre en prinsesse-tema vægmaleri ved at male hele rummet en baggrundsfarve i pink eller lilla og gør en slot scene, herunder enhjørninger, vogne, en stor borg og en prinsesse.

Stor, fed grafik

Brug lyse, fed maling farver for at gøre overdimensionerede figurer på væggene i dit barns soveværelse. Store cirkler, trekanter, kvadrater, rektangler, striber og andre enkle former tilføje visuelle interesse og store dukker af farve på væggen uden at tage væk fra design og indretning af værelset, giver en ren, poleret look til den samlede fornemmelsen af rummet. Du også behøver ikke nogen særligt kunstnerisk talent til at opnå dette look.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com