Forskellige måder at opdele en plads til privatliv

October 4

Forskellige måder at opdele en plads til privatliv

Når to mennesker indtager et rum, bliver personlige oplysninger ofte et problem. Om bofæller er teenagere eller college studerende, ønsker de en måde at slappe af i uforstyrrethed på deres eget rum. Dividers kan beskyttelse af personlige oplysninger, når din bolig er et værelse og du vil adskille din sovende område. Når bygge en mur er ikke en mulighed og køber et dyrt rumdeler er ude af spørgsmålet, er der kreative og funktionelle måder at opdele et rum uden for meget bekostning.

Bogreoler

Bogreoler er en god rumdeler, fordi de er høje og tjene et formål. Fire til seks reoler placeret back-to-back arbejde samt en solid væg for privatlivets fred og lyd reduktion. Hvis det er muligt, Placer reoler for at opdele rummet på døren eller mellem vinduer. Divider reoler fungerer bedst for ældre bofæller, fordi små børn ofte er mere fysisk aktive og kunne vælte reoler. En række af åbne reoler giver lidt privatliv når bruges til at opdele et enkeltværelse beboelsesrum.

Bi-fold døre

Dække billig bifold døre med polstring og stof til en polstret look. Maling eller pletten dørene for en simpel se eller oprette en flerfarvede skilletegn, der føjer sjov og lysstyrke til rummet. Stå din tilpassede skillevæg med dørene halvt lukkede for stabilitet. Placer opdeleren på stedet hvor du ønsker at adskille din stue fra din sovende område eller Fastgør den ene ende af bifold døren til væggen for stabilitet.

Gardiner

Gardiner deler et værelse og kan trækkes tilbage, når beskyttelse af personlige oplysninger ikke er et problem. Et loft-monteret spor som dem, der anvendes på hospitaler holde gardiner sikkert igennem en masse af åbning og lukning. Skru kroge i loftet for at holde gardiner på store metalringe og bruge tiebacks åbne gardiner når det ønskes. Installere stænger mellem en dobbelt gesims eller inde i et andet dekorativt dækning for en fornemmelse af permanens til forhæng rumdeler. Bruge rene gardiner til en mere åben og luftigt rumdeler. Dekorative vægte fastgjort til bunden af gardiner vil holde gardiner lige og stop meget af bevægelsen.

Divider og skab i en

Stort dobbelt-dørs klædeskab opdeler rummet og giver en anden skab når rummets eneste closet er på den ene side af den delte rum. Male på bagsiden af opdeleren eller anvende dekorative papir eller stof til den værelseskammerat, der har til at kigge på de almindelig pressboard eller træ tilbage. Placer senge ved siden af det rum, hvor garderoben er placeret for mere privatliv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com