Forskellige maling Sheens

January 21

Ikke alle maling sheens er skabt lige. Nogle mennesker tilbringer så meget tid at plukke den rigtige farve, at de glemmer hvor de vil anvende maling. Mens matte og lav-gloss finish kan være ideel til vægge, lofter og udendørsbrug, er blankere maling mere passende for trim, badeværelser, køkkener eller områder, der kræver hyppig rengøring.

Mat

Mat eller flad, maling give mere dækning end blank maling sheens, men er generelt sværere at rengøre. Fordi matte malinger indeholder en masse af pigment og mindre gloss medium, de har tendens til at dække væggene i en til to frakker. Disse malinger er ideelle til lofter og vægge i stuer, Familieværelser, soveværelser og spisestuer. De har tendens til at camouflere ufuldkommenheder i væggen, men kan polere med alt for kraftig rengøring.

Æggeskal

Æggeskal maling er ofte forveksles med en satin finish, men det tendens til at have mindre glans end satin. De er også mere medgørlige til vask end mat finish. Æggeskal maling er ideelle til vægge og lofter, men har tendens til at flage med tiden på døre og døråbninger. Det giver tilstrækkelig dækning og er undertiden bruges til trim.

Satin

Satin maling har tendens til at blive brugt til trim og skodder men kan efterlade penselmærker hvis ikke anvendes omhyggeligt. De er også nemmere at rengøre end mat finish. Fordi de indeholder mere glans medium, de reflekterer lyset og tilføje en blød glans til vægge, der skaber en illusion af bevægelse. Satin finish kan også bruges til udvendige arbejde, især markiser, udendørs trim, spindler og skodder.

Semi-gloss

Halvblank maling er mere reflekterende og langt nemmere at rengøre end mat finish. De er almindeligt anvendt i køkkener, badeværelser eller steder, der kræver hyppig rengøring. Semi-gloss er almindeligt anvendt til både indendørs og udendørs trim, men kræver ekstra forsigtighed for at undgå at efterlade penselstrøg. De kan desuden kræve flere frakker for optimal dækning.

Glans

Højglans maling er mest reflekterende og er almindeligt anvendt på trim, kroneformen og metal døre. De kræver mange frakker for dækning og undertiden kræver ekstra pleje under program for at undgå penselstrøg. En gloss glans bruges ofte til at skabe kontrast mellem mat vægge og blank trim, men kan se for meget som plast.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com