Forskellige soveværelse temaer for teenagere

August 13

Forskellige soveværelse temaer for teenagere

Teenagere tilbringer ofte en masse tid i deres soveværelser, og at skabe en perfekt plads for dem kan være let. En række valgmuligheder for tema-værelser er til rådighed for teenagere, afhængigt af hvad din søn eller datter er interesseret i. At lade din teenager hjælpe med udsmykning kan gøre værelset endnu mere speciel.

Polka Dot tema

Noget med prikker er på mode at nogle teenagere, herunder deres egen soveværelser, med Teen temaer. For piger, brun malede vægge med pink og hvid polka prikker stenciled hele kan afgive en erklæring. Du kan også optage regelmæssig cirkler ind i blandingen til en mere kunstneriske flair. For et lysere udseende, skal du bruge pink maling til vægge og orange prikker. Teen drenge kan også godt lide udseendet, men med mere levende, maskuline farver som røde, grønne og fed blues. Sengetøj koordineres med polka dot farver kan tilføje de sidste hånd.

Musik inspireret værelser

Hvis din teenager er inspireret af musik, kunne en tema værelse designet blive et hit med dem. Vælge en maling farve din datter eller søn kan lide, derefter dekorere væggene med en bred vifte af musikalske elementer som billeder og plakater fra rockstjerner eller deres favorit sanger. Gamle cd'er og vinylplader på væggen kan også bidrage til en one-of-a-kind soveværelse til din teenager. Hvis du vil tilføje mere til udseendet, kan du også stencilen musikalske noter på væggene i hele lokalet.

Retro soveværelser

For nogle teenagere er en funky, offbeat soveværelse et tilbagetog. Selvom tie-farvet materialer og fred tegn nåede deres højdepunkt i slutningen af 1960 ' erne, har de lavet et stort comeback. Disse retro hippie værelser har en blanding af lyse farver, med tie-farvet sengetøj og vægtæpper. Bright beaded lamper og vindue belægninger bidrage til at fuldføre udseendet. For væg udsmykning, lad din teenager maling fred tegn og store blomster i forskellige størrelser og farver på væggene.

Vintage inspireret

For din teenage diva, kunne feminine vintage-inspirerede soveværelse gøre hende føle sig som kongelige. Udseendet bruger lys blege farver blandet med køligere pastelfarver, ifølge tema værelse ideer. Gardiner og sengetæpper kan kombinere striber, kontrol og florals for en gammeldags twist. Hvide blonder og doilies kan indarbejdes i puder, lamper og andet tilbehør til accent dressiness af rummet. Vintage soveværelser var dekoreret med talrige tingeltangel som souvenirs og glas vaser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com