Forskellige spisestue ideer

August 13

Forskellige spisestue ideer

Spisestuer plejede at være mere formelle fordi forberedelse af mad var mere formelle. Familier samledes på spisebordet til at diskutere dagens begivenheder. Dengang mere formelle spisestue brug forsvinder med hver passerer år. Dagens spisebordet er lige så tilbøjelige til at huse en computer, som skal bruges til servering en fuld rettersmenu. Tage en chance på at gøre noget anderledes med din spisestue, der tager højde for den skiftende natur af selve rummet.

Utraditionelle udsmykning

Mange gange en spiseplads er ikke udnyttet så ofte som det kunne, fordi det er bare ikke et meget spændende sted at være. Overvej at tage en chance på en anden slags design ved at gå med en outlandish bemaling eller tapet, der ville overvældende i et større rum. Hvis du kan lide det omkringliggende, er du mere tilbøjelige til at bruge rummet. Gøre en levende og endda offbeat udsmykning erklæring udnytte den snævre plads af den gennemsnitlige spisestue. Tænk på hævet mønster tapet eller fløjl vægbeklædning eller en hånd-malede vægmaleri.

Tilføje et vindue

Knock out en mur i spisesalen og installere et vindue bay, bue eller drivhus. Drivhuset kunne være et sted, hvor du hæve dine egne urter og krydderier. Bay eller bue vindue kunne være et sted for udsmykning med større planter, eller du kan installere et kabinet område under at huse dine plader, bestik og glas.

Indendørs/udendørs spiseplads

En anden idé, der involverer udskære muren betyder, at skubbe din spisestue i udendørs. Udvide spiseplads med en krog, der er placeret udendørs i et afskærmet område. Dette giver dig den natlige mulighed for at vælge at spise indendørs eller flytte din middag planer uden for. Installere et vandfald i gården, så udendørs spisning er ledsaget af de fredfyldte lyde i langsomt rindende vand.

Forsænket Pin projektører

Slippe af med denne billigt fremstillede lysekrone, der var der, da du købte huset, og lys din spisestue med loft-forsænket pin projektører. Denne type af belysning giver en mere dramatisk effekt end standard overhead armaturet. Ledning en lysdæmper til den forsænket belysning, så at du kan ændre stemningen fra romantisk til familievenlige sammenkomster der involverer hele yngel.

Trading Spaces

Overveje at flytte din spisestue til et andet område af huset end det område, som arkitekten designet. Bruge spisesalen nærhed til stuen for at udvide funktionerne i dette værelse. Brug et ekstra rum som en formel spiseplads snarere end som en ekstra soveværelse. Skab området kan presses ind i service til at holde dine retter, sølvtøj og andre spisesteder essentials. Oprette en formel, kan separat spiseplads bare oprette et behov for mere formelle spisestue ritualer, som hele familien begynder at se frem til hver aften. Kastet bort i fjernsynet og komme tilbage til idealerne af spisning tid som familie tid.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com