Forskellige stilarter af støbning

November 5

Forskellige stilarter af støbning

Molding bruges til at føje flair og elegance til interiør og eksteriør af bygninger. Typer af støbning omfatter kroneformen, baseboard molding, gesims og trim støbning. Traditionelt lavet af træ eller gips, dagens molding kommer i en yderligere række slidstærk og lav vedligeholdelse materialer herunder glasfiber, Styrofoam og polyurethan, og er relativt nemt for gør-det-selv at installere.

Crown Molding

Crown molding er traditionelt brugt til at accent linje hvor væggene mødes i loftet, men det kan også bruges på toppen af døre, vægge og dekorative kolonner. Crown molding kommer i hundredvis af dekorative stilarter, fra simple rillede linjer til de mest indviklede mønstre. Loft støbning kan give indtryk af spaciousness. Det er ikke altid installeret på tværs af hele loftet linje og undertiden anbringes blot i hjørnerne.

Stol jernbane Molding

Stol jernbane støbning blev oprindeligt designet til at beskytte vægge mod skader fra stol rygge. Det er placeret langs en væg omkring 3 til 4 fod over gulvet og vikler rundt i lokalet. Fra enkle linjer og riller til omfattende blomstrende eller dekorative ruller tilføje stol skinner varme og raffinement til et værelse.

Gesims støbning

Gesims støbning ombrydes vandret omkring en ramme. Det kan ramme toppe af vinduer, døre og ydersiden af dit hjem. De komplekse designs, som omfattede dyr, blomster og gargoyles, blev oprindeligt lavet af gips og prydede toppen af bygninger samt toppe af udvendige vinduer, døre og verandaer og beskyttet dem mod regnen. De kan stadig findes i dag på gamle bygninger.

Baseboard Molding

Baseboard molding bruges til at "finish" linjen hvor væggene mødes på gulvet. Det er normalt støbt på toppen og fladt mod bunden og som kroneformen, kommer i forskellige designs og materialer. Baseboard støbning er lettere at skære og installere end de mere indviklede figurer af crown molding


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com