Forskellige størrelser af hældende tage på produceret boliger

September 27

Forskellige størrelser af hældende tage på produceret boliger

Taghældning på et fremstillet hjem varierer langs hele viften af muligheder. Single-wide trailere vil typisk have fladt til lav tagene, mens modulære boliger kan have højt sat tag. En dobbelt-wides falde et sted i midten. Når du har bestemt tonehøjde af dit tag, der er nogle vigtige ting at vide om vedligeholdelse af hver.

Flad eller lav

Noget under 3,5/12, der er 3,5 inches af stigningen for hver 12 inches af run, anses et lavt sat tag. Dette omfatter flade tage som dem der findes på mest single-dækkende trailere og campingvogne. Disse tagene kræve særlige belægninger og vedligeholdelse på grund af den øgede risiko for utætheder. Men de er billigere at konstruere og derfor vil være mest almindeligt forekommende på billigere bygninger. Det er vigtigt aldrig at bruge asfalt helvedesild på disse tagene på grund af deres tendens til at give mulighed for at samle vand, som kan sive under helvedesild.

Midten pitch

Fleste af tagene i USA vil falde i kategorien midten pitch. Det betyder, at de vil have en pitch, som er et sted mellem 3,5/12 og 7,5/12. Med andre ord, 3,5 inches af stigning pr. 12 inches af run eller 7,5 inches af anledning til 12 inches af run. Disse tagene fastsaette passende afstrømning og kan være dækket med asfalt helvedesild. Disse tagene kan også let gik af boligejere uden behov for specialudstyr og sikkerhed gear. Dette gør vedligeholdelsen af disse tagene mere tilgængelige for boligejere uden at skulle ansætte en tagdækning selskab. Disse tagene er meget udbredt blandt dobbelt bredde trailere og kan findes på nogle high-end single-wides samt low-end modulære boliger.

Stejle-banen

Tagene med en stejl hældning, der er noget over 7,5/12, bør overlades til professionelle. Disse tagene kræver særligt udstyr til at holde arbejderne og materialer fra glidende off tag når du installerer og reparerer dem. Afvejningen er, at disse tagene tendens til at vare længere end midt - og lav - pitched tagene. Disse tagene vil typisk kun findes på modulære boliger inden for produceret boliger valg.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com