Forskellige teknikker for at male et træ sofabord

July 9

Forskellige teknikker for at male et træ sofabord

Måske du har fundet den perfekte træ sofabord, men dens finish er værre for slid, eller du ønsker at gøre over din dagligstue med et minimum af forsyninger. Selv om du har allerede besluttet på farven du ønsker dit sofabord, kan maleteknik du bruger oprette et helt andet færdigt produkt. Du ønsker måske en primitiv land design eller en fed og moderne tekstureret stykke. Praksis på en skrot stykke træ før man går videre til dit sofabord.

Mønstre

Den teknik, du kan bruge til at male et sofabord kan give det forskellige overflade mønstre. Ruder kan du oprette mønstre som en subtil sildeben design i en mørkere farve end bunden af tabellen. Tape fra visse dele af tabellen skaber striber, blokke, kontrol, prikker eller andre ønskede figur. Du kan også anvende små klistermærker for at oprette et gentaget motiv af fugle eller blomster over hele tabellen.

Rustik teknikker

Rustik maleteknikker kan give din træbord Se spænder fra meget primitive til lidt antikke med fed, moderne farver. Tør børstning indebærer kører en børste med lidt maling over det nøgne træ, så udglatte at maling så vidt muligt langs korn, forlader nogle områder langt mindre malet end andre for et rustikt look. Afslibning af hjørner og hævet områder giver mulighed for en base lag eller det nøgne træ til at vise gennem en lurvet chic look. Ruder eller vask skaber en mælkeagtig, gennemsigtige lag af farve, der er mørkere i nogle områder end andre.

Tekstur teknikker

Tekstur teknikker er de samme mønster teknikker, men deres virkninger er typisk mere subtil. Stedet for at bruge glasur til en lurvet eller sildeben finish, giver striee ruder malingen en illusion af korn eller meget lille linjer. Dette fungerer godt med neutral og mættede farver, tilføje tekstur uden en rig mønster. Rag rullende producerer tekstur, men i stedet for korn, giver det subtile folder og plamager, meget gerne en tie-dye tekstur. Det kan anvendes med to lignende farver eller kontrasterende nuancer.

Faux finish

Hvis du ønsker dit træ sofabord til at ligne marmor eller har udseendet af ruskind, kan du opnå det med en faux finish. Faux finish omfatter teknikker som rag rullende, stippling og en række børste metoder til at producere udseendet af et andet materiale. Ruskind, linned, marmor, sten, puds eller gips optrædener arbejde godt for en udsmykkede sofabord mod en enklere værelse design--selvom du kan bruge en teknik med subtile farve eller applikation for en mindre dramatisk look.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com