Forskellige teksturer for gips finish

March 20

En lang række forskellige drywall teksturer anvendes på vægflader at skjule fejl og give indvendige vægge karakter. Fælles sammensatte er gips valg for de fleste drywall håndværkere. Denne gips-baserede sammensatte er billigt at købe og kan anvendes ved hånden eller maskine til at oprette en række forskellige teknikker. Andre plastre og maling produkter er ofte bruges til at oprette lag af tekstur.

Appelsinskal

Appelsinskal er en meget let konsistens, der ligner den frugt ydre skorpe. Teksturen er anvendt ved at bruge en spray tekstur maskine. Jo større åbning i pistolen fastgjort at dysen, jo større appelsinskal bump vil være. Den længere væk du stå fra væggen, jo lysere bliver orange skræl bump. Brug fælles sammensatte lidt fortyndet med vand, så du ikke tilstoppes din maskine. Maskiner kan ofte lejes på de fleste isenkræmmere. Appelsinskal generelt er selv i tekstur og ser ens, uanset hvem anvender det.

Hånd anvendte

Oprette forskellige bevægelse med en murske og fælles sammensatte. Bruge murske for at placere tekstur på væggen. Jævnt coat overfladen af væggen i sektioner. Når hver sektion er anvendt, bruge den flade del af murske til stempel i gips. Knockdown tekstur er derefter lavet af bogstaveligt banke ned bjergtoppe i fælles sammensatte. Bruge kanten af din murske for denne del af teknikken. Husk, at hver person version af hånd-anvendte tekstur vil se anderledes ud. Nogle mennesker foretrækker den hånd-anvendte kig fordi hver version er unikke, og dine vægge vil have deres egen karakter.

Faux finish

En bred vifte af faux finish teksturer kan føjes til gips finish. Gips bruges ofte i en række forskellige farver. Nogle plastre indeholder små glimmer flager for en metallisk udseende, der lyser når solen eller lys afspejler på den. Disse finish indeholder ofte mange lag glasur og maling. Eksperimentere med forskellige finish på din egen ved at købe venetiansk gips eller andre materialer på dit lokale varehus maling afdeling. De fleste faux finish kunstnere skabe deres egne opskrifter til maling finish. Praksis forskellige teknikker på karton til at afgøre, om dette er den rigtige løsning for dig. Du kan også ringe til en lokal håndværker til at forhøre sig om væg finish til dit hjem.

Advarsel

Praksis gør perfekt, især ved oprettelse af tekstur. Det er bedst at forstå din teknik helt, fordi når det er anvendt, gips er svært at fjerne. Fjernelse er ofte ikke muligt, når tunge plastre er installeret. Hvis du ikke er sikker på gips tekstur er den rigtige finish for dig, vælger en faux finish, der ligner tekstur, men er faktisk en glasur teknik anvendes til væggen. Wallpapers ofte kommer i en bred vifte af teksturer og er ikke permanent.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com