Forskellige teksturer til lofter

January 10

Forskellige teksturer til lofter

Selvom du sjældent blik på dit hjems loftet, har det en stor effekt på atmosfæren og visuel appel af hele rummet. Mange hjem er i dag færdig, på både vægge og lofter med drywall eller gips. En række loft teksturer arbejde på de to overflader for et ensartet udseende, eller du kan vælge at færdig med væggene glatte og tekstur kun loftet.

Popcorn

Popcorn loft tekstur anvendt i 60 ' erne og 70 ' erne kan indeholde asbest, men moderne finish blandinger er sikker og asbest gratis. Dette er en nem at anvende og relativt hurtig loft finish, der skjuler en række mangler. Bump og klumper af denne tekstur fælde støv og snavs meget hurtigere end andre loft teksturer, siger dette gamle hus hjemmeside; Hvis du bor i et område med en masse støv, bil udstødning eller røg, kan du vælge en anden indstilling.

Knockdown

Anvendelsen af et knockdown tekstur begynder med sprøjtning loft med de samme ujævn fælles sammensatte lag, der er det færdige resultat af en popcorn eller orange-skræl loft. Denne tekstur bliver dog anderledes, når du kører en troweling kniv over overfladen for at glatte det, ifølge The Family Handyman hjemmeside. Denne proces skaber en loft tekstur, der har et krakeleret, spredte overflade mens de resterende relativt glat. Knockdown lofter ser mere færdigt og elegant end andre teksturer.

Stomp

Stomp eller crow's foot, loft tekstur er tyndere end andre muligheder, hvilket gør det mindre velegnet til at skjule revner eller ujævn dele af loftet. Fortyndet fælles sammensatte er trillet ud på loftet, siger Drywall Tips hjemmeside, så en rund børste er skubbet ind i sammensat, mens det er stadig blød. Dette skaber en afrundet, starburst mønster. Tilfældigt skubber penslen i sammensat skaber en økologisk finish, eller kan du forsigtigt anvende tekstur i et gitter til en mere kontrolleret look.

Swirl

Alt du behøver at skabe en elegant og raffineret loft tekstur er en stor blød børste. Swirl loft tekstur starter med en rullet lag af vand-tyndet fælles sammensatte. Simpelthen swirl penslen i et sæt af lidt overlappende cirkler for at oprette en let tekstureret finish der ikke er så distraherende som popcorn eller knockdown teksturer, ifølge Hometime hjemmesiden. Holde sig til én størrelse af cirkler for hvert værelse loftet til at oprette et ensartet udseende i stedet for en distraherende mønster.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com