Forskellige tilgange til en kælder loft

April 12

Forskellige tilgange til en kælder loft

At skabe en levende plads i din kælder giver dig mere plads i hjemmet til din familie til at nyde. Kælderen kan blive en familieværelse, hjemmekontor, håndværk værelse eller en play plads til børnene. Loftet du vælger til din kælder afgør, om dit værelse har en hjemlig behagelig følelse eller kolde stark udseendet af en kælder. Mens du ikke måske har en masse valg om de materialer, du bruger, den måde, du dekorere kan dit loft bidrage til at skabe den stemning, du ønsker for dit kælderrum.

Gipsvæg

Drywall er vanskeligere at installere end en faldt eller nedhængt loft i din kælder på grund af materialets vægttab. Du kan bruge drywall til boksen i kanalsystem og elektrisk arbejde, samtidig med at indarbejde det i udformningen af dit loft. Male gips loft med kontrasterende farver for at skabe illusionen af højden i rummet. For eksempel, bruge en lysere farve på den vigtigste del af loftet, og male boxed i kanalsystem, en mørkere nuance eller en naturlig træ korn. De kontrasterende farver vil give center område af rummet illusion af et højere loft.

Laminatgulve planker

Laminat plankerne traditionelt bruges til Gulvbelægning kan oprette udseendet af træ på din kælder loft. Laminat planker kommer i mange forskellige farver og typografier, der passer til indretningen af dit kælderrum. Brug hvid planker til at skabe en åben og luftigt udseende i din kælderrum. Naturlige træ korn planker kan give din kælderlokale, en bjælkehytte eller rustik design, som er en komfortabel og hjemlig følelse for et familieværelse.

Kombination

Drage fordel af begge typer af materialer ved hjælp af et nedhængt loft i områder, hvor du har brug for adgang til kanalsystem og ledninger, og bruge drywall for resten af det loft, som tillader dig at drage fordel af den udsmykning lethed med drywall mens det stadig tillader dig adgang til din kanalsystem og ledninger. Du kan bruge reflekterende paneler til din nedhængt loft for at give rummet en funky moderne look i disse områder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com