Forskellige toiletter

March 3

Forskellige toiletter

Mens du ikke måske tænker over det, når du foretager en tur på toilettet, er der alle mulige variationer, der gør toiletterne adskiller sig fra hinanden. Den rigtige toilet kan øge komfort og endog reducere hvor meget vand du bruge hver gang du skylle. Sørg for at undersøge alle de forskellige toiletter tilgængelige før du foretager din beslutning.

Typer

Ud over standard toiletter med skål og låg rødmen mekanisme er der mange alternative typer. Bidet bruge en bølge af vand til at rense kroppen efter toilet brug. Bærbare toiletter tillade dig at gå på toilettet mens camping, deltage i en festival eller tage nogen anden form for turen. Du kan bortskaffe affaldet i en pose. Urinaler er oprejst toiletter bruges af mænd udelukkende for vandladning. Kompostering toiletter suge ud affaldet uden brug af vand.

Skåle

Traditionelle toiletter leveres med to forskellige typer af skåle, rundt og aflange. Runde skåle er præcis som de lyde, mens aflange skåle har en oval form, der giver ekstra stue. Runde skåle var mere populært i ældre huse, mens aflang skål toiletter er blevet standard for huse, bygget i det 21. Dog er der en større risiko for affald slår rand og låg på aflange skåle i løbet en tur på toilettet.

Materialer

De fleste toiletter er lavet af porcelæn, et hårdt materiale, der er holdbare, men der er en risiko for skår og misfarvning. Brug kun rengøringsmidler, der ikke vil plette porcelænoverflade. Rustfri toiletter findes oftere i virksomheder end boliger. Rustfrit stål er holdbare og er mindre tilbøjelige til at ridse, jo tykkere den er. Svage rustfrit stål er mere tilbøjelige til at spotte end tykkere målere.

Flushing og vand

De fleste hjem toiletter er skyllet med pull af et håndtag, mens kommercielle toiletter har ofte sensorer, der går ud og automatisk skylle toilettet når brugeren står eller går væk. Disse sensorer operere ved bevægelse. Low-flow toiletter har en mindre stærk flush, men de bruger meget mindre vand i processen. Dette gør dem en mere miljørigtige valg, men hvis du bruger for meget toiletpapir kan du skal skylles flere gange.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com