Forskellige typer af blomster anvendes i en enkelt blomst Arrangement

September 3

Moderne floral design indebærer ofte fylde en vase eller anden beholder med grønne områder og et udvalg af blomster i forskellige størrelser. Mens dette designstil er tiltalende og smukke, kan nogle gange en enkelt blomst, placeret i en vase gøre en dejlig sætning. Enkelt blomsterdekorationer gøre en god tilføjelse til et lille bord som en natbord eller middagsbordet for to.

Rose

En af de mest almindelige single blomster i en vase er en rose. En rose kan være frisk skåret fra haven eller købt hos en blomsterhandler. Roser er tilgængelige i mange forskellige farver, såsom rød, orange, gul, pink eller hvid. Roser sidste omkring syv dage i en enkelt-blomst arrangement hvis vandstanden i vasen holdes konstant.

Orchid

Orkideer har flere farverige blomster på én stilk. De mest almindelige typer bruges i en enkelt-blomst arrangement er Dendrobium og Phalaenopsis orkideer. Når det placeres i en vase med vand, kan en frisk Dendrobium eller Phalaenopsis orkidé vare op til fire uger. De er tilgængelige fra Blomsterhandlere, men skal bestilles specielt. Købe orkideer med så mange blomster åbne langs stilken, som du kan, fordi resten af blomstrer på stilken ikke er tilbøjelige til at åbne.

Nellike

En enkelt nellike er en langvarig cut blomst, der fortsætter med at se godt ud i op til 14 dage når stilkenden er placeret i en vase med vand. Nelliker findes i næsten alle farver. Hvis du har brug for en speciel farve af nellike, der ikke er tilgængelig for en enkelt blomst arrangement, kan en Blomsterhandler bruge blomster maling til let farve en hvid nellike til enhver farve du ønsker. Nelliker er en meget billig cut blomst til at købe.

Lily

Liljer kan føjes til en vase og bruges som en enkelt-blomst arrangement. For en langvarig display, køb eller klip lilje stammer med en blomst halvåben og en eller to knopper viser farve. På den måde, de andre knopper vil fortsætte med at åbne over en periode på 7 - 10 dage. Nogle liljer, som stjernekigger og Casa Blanca liljer, er store og meget duftende.

Daisy

En simpel daisy er en munter blomst, der fremkalder minderne om foråret. En enkelt daisy blomst arrangement kan placeres i et område hvor der er lidt plads til en blomsterarter arrangement, som et hospital tabel eller et dametoilet. En daisy kan være forventes at sidste om fem dage i en vase med vand.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com