Forskellige typer af gulve fliser

May 4

Forskellige typer af gulve fliser

Gulv fliser bruges til at bestå af tynde og sprøde gummi, men der er nu mange flere valgmuligheder. Selv de gamle gummi fliser har været genopfundet for at være mere holdbare og bedre ud. Hver type af gulvbelægning flise fortjener en vis opmærksomhed før du foretager en endelig beslutning.

Gummi

Gummi gulv fliser er lavet af genanvendt gummi og kommer i en bred vifte af farver. De kan bruges i kældre og garager.

Vinyl

Vinyl gulv fliser kan ligne træ eller natursten gulvbelægning. De tyndere fliser kan komme med selvklæbende backs, mens tykkere dem er installeret med speciel lim.

Mosaik

Mosaik gulve fliser kommer med netting på bagsiden. Du kan installere dem på den måde, eller bryde op arkene og oprette dit eget mønster. De fungerer bedst i små områder til en accent.

Terracotta

Terracotta gulve fliser kommer i forskellige former. Da de er et naturligt materiale, ser ikke to ens. Terracotta fungerer godt med en toscanske tema.

Keramik

Keramiske gulv fliser kan være lavet til at ligne marmor eller granit, men er mindre dyre end disse materialer.

Glas

Glas flise gulve er lavet af genbrugsglas. Det kan være lavet til at ligne andre typer af gulve, som mosaik og selv mursten, til en brøkdel af prisen.

Porcelæn

Porcelæn flise gulve er en af de dyreste valg. De er så tætte, at de ikke absorberer vand og menneskeskabte. Porcelæn har flere valgmuligheder med hensyn til størrelser, men er også mere vanskeligt at installere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com