Forskellige typer af Ice Cream frysere

October 22

Forskellige typer af Ice Cream frysere

Fra klassisk vanille til rocky road på en kegle, kan alle finde en is til at elske. Du kan endda gå den ekstra mil og gøre den dekadente dessert dig selv. En is maker kan du eksperimentere med varianter og tjene de friskeste is muligt. Det kan også skabe en sundere is uden kunstige farver, smagsvarianter eller konserveringsmidler.

Hånd-krank maskiner

De tidligste type is nødvendige to store skåle, en indeni den anden. Den ydre skål var nødt til at blive rystet i 40 minutter, mens en indre blev rørt. En hånd-krank maskine er et skridt over dette, men stadig kræver manuel arbejdskraft. Med en hånd-krank maskine, skal du tilføje stensalt til is i en ydre skål. Det smelter et lag af isen og fastholder en frigid 27 grader, giver de perfekte rammer for frysning is. Du skal derefter røre en pagaj i 45 minutter for at sikre, at alle is fryser jævnt, at luften er foldet og at ingen krystaller udvikle.

Elektriske is Maker

En elektrisk is maker fungerer på samme måde som en hånd-krank gør, ved hjælp af rock salt og is. Forskellen er, at den elektriske maker er drevet og du behøver ikke at gøre det manuelt.

Fryser skål Maker

I modsætning til hånd-krank og elektriske is-maskiner har dem med fryser skåle et indstik, der indeholder en speciel løsning. Du sætte dette indstik i fryseren, hvor det skal bo i otte til 12 timer. Du blande alle ingredienserne direkte i denne skål. Fryser skål beslutningstagere kommer i to stile: en, der har at blive vendte i hånden og en, der er elektrisk drevne. Desværre, fryser skåle ikke får koldt nok til at forhindre fedtfattig opskrifter som fedtfattig is, frosne yoghurt og sorbet fra udvikle store krystaller og/eller frysning ujævnt.

Kompressor fryser

Ingen ekstra tid er nødvendige for at lave is med en kompressor fryser, da det ikke kræver en fryser skål. Det har indbygget kompressorer og køleanlæg ud over en elektrisk churn. Specielle ingredienser som stensalt og is er også unødvendigt. Kompressor frysere opretholde koldere temperaturer og kan bruges til fedtfattige opskrifter. Du kan bruge dem til hurtigt gøre parti efter parti.

Fryser enheder

Mens mere automatisk end en manuel maskine er fryser enheder ikke så automatiseret som kompressor frysere. De kræver, at hele enheden sættes i fryseren. (Ja, det betyder forlader ledningen stikker ud af døren). Udover gene er den ulempe ved disse is-maskiner at de producerer is mere langsomt, og resultatet er derfor lavere kvalitet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com