Forskellige typer af lys skinner i køkkenskabe

November 5

Forskellige typer af lys skinner i køkkenskabe

Mange husejere vil udseende og funktion, som under-kabinet belysning giver. Der er mange forskellige typer af lys skinner, der kan installeres nemt under køkkenskabe. Når boligejere ved, hvilke typer af under kabinet belysning er tilgængelige, de er i stand til at afveje deres muligheder og finde den rigtige type til deres situation.

Strip belysning

Lysstofrør er en populær mulighed for under-kabinet belysning. Typisk, strip belysning er lavet af xenon eller halogen guirlande lamper og er mindre end en tomme lang. Strip belysning er en af de mest populære muligheder for under-kabinet lys, fordi det er lav-profil og kan endda være malet for at matche væggene eller kabinetter.

Reb belysning

Reb belysning er en af de nemmeste måder at få belysning under din frysere. Reb belysning er hovedsagelig en plast reb fyldt med små elpærer. Reb belysning er monteret i bunden af køkkenskabe med plastklemmer og kan være sluttet til den nærmeste stikkontakt.

Lineær belysning

Under-kabinet lineær lamper kan købes i en række forskellige typer, herunder førte, lysstofrør og glødelamper. Lineær belysning er typisk mere omfangsrig end strip belysning og reb belysning. Lineær belysning er installeret i store lys skinner. Dog vil selve armaturet se anderledes med hver anden type lys. For eksempel, lineære glødelamper ligner en række af pucken lys i en jernbane, mens LED linear lys er sammensat af klynger af små lamper på en jernbane.

Puck belysning

Mens ikke ligefrem en letbane, er puck belysning almindeligt anvendt under køkkenskabe. Disse små anlæg, driftsmateriel, om størrelsen af hockey puck, kan være linet op til at skabe illusionen af en letbane. Derimod kan de også bruges individuelt til at fremhæve bestemte områder for tælleren under.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com