Forskellige typer af Picnic tabeller til at opbygge

December 8

Forskellige typer af Picnic tabeller til at opbygge

At have en picnicbord til dit hjem giver dig og din familie et sted at nyde måltiderne udendørs. Det kan også give et udendørs plads for projekter og yderligere siddepladser på en terrasse eller dæk. Bygge din egen picnicbord er en mulighed, hvis du har grundlæggende konstruktion færdigheder. Men først skal du vælge eller oprette en plan, der bygger på en af de vigtigste typer af picnic tabeller.

Heldragter tabeller

Den mest almindelige type af picnicbord, som du kan bygge dig selv er en one-piece træbord. Denne type af picnicbord har en A-formet ramme, der understøtter både bordpladen og to lange bænke. Det bruger trykimprægneret tømmer, søm og bolte til at stå op til elementerne. En one-piece tabel er den enkleste design med indbygget siddepladser og begrænset liste over materialer. Du kan også tilpasse tabellens længde for at rumme fire, seks, otte eller flere personer.

Tre-mands borde

En anden gør det selv-picnic tabel indstillingen er en tredelt tabel, der består af et bord og to separate bænke. Design kan være svarende til en one-piece tabel uden sine bænke, eller helt anderledes, da der er ikke behov for en ramme, der omfatter steder for siddepladser til at montere på det. Separat bænke gøre tabellen lettere for én person til at flytte, da hver sektion er lettere end en one-piece tabel. De også picnic bord giver brugerne mulighed at justere afstanden mellem bænken og bord til mere komfortable siddepladser.

Kids' tabeller

De fleste standard picnic bord planer er bygget for mellemstor voksne. Mens disse tabeller kan stadig rumme børnene, en kids' picnicbord bruger mindre materiale og er tilpasset til den lavere højde og kortere nåede afstand af børn. En kids' picnicbord er dybest set en mindre udgave af en fuld størrelse bord, og kan bruge en eller tre stykker format. Kids' picnic tabeller kan også funktionen round slebet kanter for at mindske risikoen for skrammer og splinter.

Metal Picnic tabeller

Kommercielt tilgængelige picnicborde kommer i en lang række materialer, herunder plast og metal. Mens danner en metal tabel kan være for svært for en amatør tømrer, er et træbord med en metalramme stadig en mulighed. Tynd metal slanger og præfabrikerede leddene kan erstatte træramme af en en eller tre stykker picnicbord. Behandlede metalrammer er mere holdbare end træ, så du kan erstatte bænke og bordplade boards som de forværres, mens du bevarer den samme metalramme.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com