Forskellige typer af stålkonstruktioner

August 29

Forskellige typer af stålkonstruktioner

Der er tre forskellige typer af stål konstruktioner, der anvendes i opbygningen, hver med sit eget sæt af fordele og ulemper. Disse omfatter Quonset Hut stål, stål bjælke og Hybrid stål/træ kombination bygninger. Forstå betydningen af højdepunkterne og downfalls af hvert struktur kan gemme potentielle bygherrer tusindvis af dollars samt unødigt besvær.

Quonset Hut

Disse stål bygning strukturer er i form af en bue eller en "kurve" og er defineret som selvbærende strukturer. Samle en Quonset bygning er begyndt af æglæggende hvert enkelt stykke af buen på jorden, sigtning dem sammen og så samle dem ind på instituttet. Quonset Hut bygninger kommer i to forskellige stilarter: de ældre fuld arch struktur og den opdateret, ændret modstykke, som er designet til at tage mindre plads. Quonset bygninger er ofte bruges til opbevaring af foder og korn, samt andre mindre strukturer. Disse typer af bygninger er det billigste at konstruere og den nemmeste af de tre til at bygge; dog kan isolerende dem være lidt dyrt.

I-bjælke

Bjælke strukturer er de mest almindelige typer af stål bygninger. En stål spær, som består af to dæksiden dele og to tag dele, er hvad understøtter bygningen. Når samlet på jorden, er hver solid stålbjælke truss rejst og derefter boltet til grundlæggelsen af beton. Disse strukturer er fantastisk til brede, store bygninger såsom airplane hangarer. Selv om de er fælles og robuste strukturer, er de normalt begrænset til en boxy rektangulær eller kvadratisk form.

Hybrid stål/træ

Disse bygninger skal du bruge en stål truss består af to dæksiden dele og to tag dele. Disse spær er placeret hver 10 til 16 fod fra hinanden. Hver sektion er boltet på toppen og Eva. Spær er derefter samles på jorden og derefter hejses på ankerbolte i det betonfundamentet. Selv om dyrere end de Quonset og bjælke strukturer, disse bygninger er en farbar vej hvis indvendige finish ønskes. Hybrid stål/træ strukturer er brugt til at bygge kommercielle bygninger såsom kirker, skoler og kontorer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com