Forskellige typer af tekstureret loft papir

December 21

Forskellige typer af tekstureret loft papir

Hvis du er på udkig efter en måde at tilføje design dybde til din loft, kan du opnå en tekstureret udseende gennem loftet papir. Loft papir er en præget af tapet, der klæber til ren, flade lofter. Nogle typer af tekstureret loft papir kan males. De fleste typer loft papir kommer i ruller eller plader, hvilket gør programmet nemt. Der er flere forskellige stilarter at vælge imellem, afhængigt af din udsmykning tema.

Males

Ét valg når du vælger tekstureret loft papir er at vælge en malbare stil. En malbare loft papir kan du tilpasse dit loft til en matchende dekorative finish af dit valg. Hvis du har brugerdefinerede farver i dit værelse, kan du male din loftplader til farve-koordinat. Hvis du overvejer at tilføje tekstur til papir, såsom glitter eller glimmer flager, en malbare loft papir giver dig mulighed at eksperimentere med designmuligheder. Når du anvender loft papir til loftet, skal du lade det tørre helt, før maling eller tilføje en faux finish. Tapet lim bør også anvendes i forbindelse med en selvklæbende papir for at forsikre papir forbliver på plads.

Tunge og not

Nogle typer papir, loft overholdes et loft flise eller bestyrelsen. I nogle tilfælde fliserne passer sammen med en tunge og groove system til at sikre en stram pasform. Afhængigt af producenten, disse typer af papir kan eller kan ikke males. Bunden af bestyrelsen kan være lavet af spånplader, som er porøse og kan absorbere maling og primer. Teksturer varierer med tunge og groove fliser. Papir anvendes muligvis en forsænket design, der omfatter hvirvler, blomster eller zigzag teksturer.

Paneler

Du kan købe loftspaneler, der allerede har struktureret papir anvendes hertil. Panelerne fungerer godt i større lokaler hvor du har en masse firkant længde til at dække. Der er en bred vifte af stilarter at vælge imellem, vil passe ind i moderne-, traditionelle-, land- eller victorianske værelser. Undgå tekstureret loft papir i rum hvor der ikke er ordentlig ventilation da fugt oprustning kan forårsage mug og meldug at danne, som derefter kan skade papiret og loftspaneler.

Metallic

Nogle tekstureret loft papir kan være metallisk udseende. Medmindre det er lavet af ægte kobber eller tin, er metallisk udseende sandsynligvis en faux finish. En faux finish, hvor loft kvadrater er meget ens i udseende til en traditionel tin loft, er ofte lavet af en professionel designer eller crafter ved hjælp af maling og sealer. Papiret skal være konstrueret til at modstå maling og acryl-baseret maling på dens overflade. Blanding af bladguld, kan metallisk og kobber farver oprette et udseende, der ligner en metallisk loft.

Loft medaljoner

En anden type af dekorative loftet papir er en medaljon. En medaljon bruges ofte til at accent en lysekrone eller lampen i dit hjem. Medaljoner kan gøres fra flere typer af materialer, men en spånplade eller papir-baserede medaljon kan være et let alternativ til tunge gips eller keramik. Medaljoner er struktureret i en bred vifte af design baseret på dit værelse indretning. De er især attraktive pryder en krystallysekrone i en victorianske spisestue eller køkken.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com