Forskellige udseender for maling på væggene

October 27

Forskellige udseender for maling på væggene

Hvorfor ikke kvikke op på væggene i dit hus med ny farve og tekstur? Prøv en af de mange dekorative farver tilgængelige eller spruce op i et rum med en forskellige maleteknik. Afhente farveprøver af maling fra butikken og bringe dem hjem til at se, hvordan de arbejder med dine møbler. De fleste maling butikker vil give dig små prøver af maling til at afprøve på forskellige vægge. Maleriet er en billig og nem måde at indrette dit hus.

Anden farve vægge

Hvorfor ikke male hver væg i rummet en anden farve? Male et lille rum med lyse farver til at give en følelse af plads - bleg blå, mynte grøn, rose eller forskellige toner af creme farve vil arbejde. Male vægge med forskellige lyse primære farver - rød, blå og gul. Mørke farver tilføje varme og charme til store værelser. Opdele vægge i halve, med en mørk farve på bunden og en lysere farve på toppen, som vil gøre loftet vises højere. Male en enkelt accent væg til at afhente en favorit farve i din indretning.

Ruder

Glasurer tilføje en højglans finish til vægge og ændre tonen i base-coat maling. Glasur er en flydende medium, der tørrer som et klart frakke over den grundmaling. Glasurer kan købes i enten olie eller vandbaseret maling. Nuancer af enhver farve kan føjes til glasur til flere dimension. Anvende glasur med en pensel eller rulle på helt tørre base-coat. Tilføje en designer effekt ved at fjerne nogle af glasur med plastikposer, klude eller svampe. Eksperimentere med denne teknik på et stykke træ med grundmaling før du fuldfører projektet.

Faux maleri

Faux maleri er en metode til at tilføje forskellige teksturer på din væg med værktøjer og maling program. Faux maleri finish kan ligne læder, marmor, ruskind eller designer tekstiler. Metoder til at anvende disse finish kræver forskellige værktøjer: smuldrede papir, plastikposer, kamme og svampe. Gennemgå brochurer og pjecer på faux maleri at få ideer til dit værelse. Teste forskellige metoder på et stykke træ eller papir med grundmaling på din væg.

Striber

Male dine vægge i striber for at opnå en anderledes og interessant effekt. Lodrette striber vil gøre loftet vises højere. Vælge farver af din indretning til binder rummet sammen eller prøve kun én farve i forskellige nuancer. Være eventyrlysten og male flere farvestrålende striber på væggene. Du kan gøre striberne symmetrisk eller variere deres bredde. Begynde med en hvid base coat eller en af dine valgte farver. Efter din base coat tørrer helt, brug malerens bånd mellem striber for at sikre dine kanter er lige.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com