Forslag til at bruge en have badekar til opbevaring

February 27

Haven bøtter kommer i forskellige størrelser og er gode til opbevaring af varer inden for og uden for dit hjem. Holde din haveredskaber i dem for udendørs bekvemmelighed. Haven bøtter gøre vidunderlige legetøj bokse til dine børn værelser. Du kan også bruge haven bøtter til generel oplagring i alle rum i dit hus som kontor, køkken og soveværelse.

Haven

Haven bøtter er ideelle til opbevaring af små haveredskaber, som sakse, trowels og hånd kultivatorer. Dette er en praktisk måde at gemme dine værktøjer, så du kan få fat i dem når du har brug for dem. Haven bøtter kan også bruges til at holde din havearbejde handsker, havearbejde sko og støvler eller slanger. Fugl foder, de seneste græsafklip eller haven afpuds kan også opbevares i en have badekar. Andre opbevaring anvendelser for haven bøtter er poser af pottemuld, vegetabilske fødevarer, blomsterløg og frø. Du kan også lægge dine frugter og grøntsager i dem, når du samle dem.

Børn og spædbørn elementer

Sætte en farverig have badekar i dit børneværelse eller en børnehave. Haven bøtter arbejde godt for legetøj, fordi de ikke har et låg, hvilket gør dem sikrere for børn. Børn kan let nå bolde, biler eller dukker i en have badekar. Baljer kan bruges til at gemme spædbarn elementer, såsom bleer, baby vådservietter og bøvser klude. Haven bøtter kan være opbevaring steder for ekstra pyjamas, soveværelse hjemmesko, tæpper og lagener. En anden idé er at sætte en have badekar i badeværelset for at gemme dine børns bad elementer, såsom baby shampoo, sæbe og vask klude.

General opbevaring

Haven bøtter kan bruges overalt i dit hus til generel storage. I køkkenet, kan du sætte ekstra gryder og pander, små apparater og køkken værktøjer i en have badekar. De er også gode til viskestykker, varme puder og grydelapper. Fylde en lille have badekar med kuglepenne, papir, hæftemaskiner og viskelædere i dit kontor. Haven bøtter i dit soveværelse kan bruges til at holde trøjer, pyjamas og sokker. Sætte en farverig have badekar i nærheden af din seng for at holde dine bøger og magasiner i. Hvis du har en pet, holde deres legetøj eller badekar forsyninger i en have badekar.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com