Forslag til at vælge en udvendige maling farve for en strand sommerhus

December 28

Forslag til at vælge en udvendige maling farve for en strand sommerhus

At vælge en farve til en strand hytte opnås nemt ved at følge et par forslag. Du behøver ikke at begrænse dig selv til at male en hel beach cottage i én farve eller male det helt i hvidt. Ingen reglerne siger at du skal vælge en bestemt farve eller er der en ret eller forkert måde at male en beach cottage. Selv enkle forslag, såsom at vælge farver fra dine omgivelser og farver taget fra naturen er ideelle, male en strand hytte i en farve du er komfortabel med og nyder at se på dagligt.

Neutrale farver

Neutrale farver eller jordfarver som creme, off-white og beige er gode forslag til en strand hytte, fordi de giver fornemmelsen af varme og gå godt med de fleste omgivelser. Neutrale farver ser munter og bland godt med andre farver, især hvis du har udendørs møbler og tilbehør, der er i dristigere, lysere farver. Neutrale farver, der ser rene og friske når det bruges omkring Vinduer, hjælpe med at afspejle mere lys indendørs og er også bedst, når ikke du er komfortable med ved hjælp af lysere farver. Du kan endda matche neutral farve du vælger at sandet fundet på stranden.

Varme eller kolde farver

Når du vælger udvendige maling til en strand hytte, vælge mellem varme og kølige farver. Varme farver oprette som orange, gul og rød er tonet ned til at lysere nuancer såsom en lys orange, citron gul eller lys pink. Køligere farver som blå og grøn, Vælg farver, der nøje svarer til farven på havet, såsom lysere nuancer af aqua og turkis. Strand hytter, der bruger varme og kølige farver også give hjemmet et indtryk af øer, meget gerne hjem i de caribiske øer. At få en idé om andre varme farver til at bruge, tager inspiration fra farverne af planter og blomster, der omgiver hjemmet.

Boligtekstiler

Når ikke du er sikker på, hvad farve til at male ydre af en strand hytte, ser på de farver, der bruges i din udendørs bløde møbler og tilbehør. Du skal muligvis smide puder, duge og puder udendørs brug, der kan hjælpe dig med at bestemme farven på din udvendige maling. Du behøver ikke at bruge den nøjagtige farve i din bløde møbler; Vælg en anden nuance af farven i stedet. Maleri i hele hytten i samme farve er sandsynligvis alt for overvældende; i stedet male kun vindue trim og andre små arkitektoniske detaljer i samme farve.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com