Forslag til udsmykning en stue

August 17

Forslag til udsmykning en stue

Stuen er et centralt område i de fleste hjem, et sted at mødes for at slappe af og nyde en film eller se TV, eller bruge lidt tid på computeren eller læse avisen. Dette rum kan slå tonen an for hele huset og samle farve og design for en unik hjem stil. Om intime eller formelle, omfatter land eller moderne, udsmykning opholdsstue simple elementer af farve og design.

Planlægning

Planlægning er et centralt aspekt af udsmykning. I "Domino: Book of udsmykning: en rum-by-rum Guide til at skabe et hjem, der gør dig glad," forfatterne Deborah Needleman, Sara hans Costello og Dara Caponigro opfordrer dig til at kigge efter udsmykning inspiration på mange måder. Udover udsmykning blade og bøger, de foreslår udkig udsmykning design og stil i film, mode, natur og online, og derefter kompilere ideer i en fil, før du begynder. Overvej dine yndlings ting og farver, og kommer op med et tema eller temaer du gerne omkring dig hver dag.

Vælg et knudepunkt

En udsmykning grundlæggende er at vælge et fokuspunkt. For en stue, kan et knudepunkt være ethvert aspekt af det rum, der er unikke, interessante eller skiller sig ud, som et stort billede eller karnap eller møbel. Måske din stue har træ stråle lofter eller fabelagtig træ gulve, eller du har måske en smuk sofa med farver og stof, du elsker. Vælg et omdrejningspunkt, og arrangere rummet omkring den.

At arrangere

At arrangere et værelse kan være en kunstart, men det behøver ikke at være svært. Undgå rod, overveje forholdet mellem farver og temaer og bruge saldo og andelen til at dekorere. Læg ikke lille accent stykker ved siden af store, voluminøse møbler, og ikke lægge hele din samling af indrammede sommerfugle på den ene væg. Stræbe efter balance, enhed og interesse, og undgå at overdrive noget.

Ved hjælp af farve

Bruge farve til at dramatisere eller accent din stue, men også til at manipulere størrelsen af rummet. I "reden Home Design Handbook: enkle måder at dekorere, Organiser og Tilpas dit sted," Carley Roney forklarer hvordan man bruger kølige farver som blå og grøn til at gøre et rum føler større, hvordan for at gøre det synes mindre med mørke, varme farver og mat finish, og hvordan at gøre rummet Se højere ved at male loftet en lysere farve end væggene eller ved hjælp af lodrette striber på væggene. Hvis du har svært ved at beslutte, hvilken farve du bruger, afprøve farver i rummet før maling eller skjule ved at hænge op et stort stykke stof eller papir i den farve, du overvejer. Eller købe små dåser med maling i et par forskellige farver og læg dem på en sektion af muren.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com