Forstuen Closet Design Idéer

October 25

Forstuen skabet fungerer ofte som en opfang for varer, der ikke synes at tilhøre i ethvert andet område af huset. Som sådan, er disse rum hurtige til at få rodet. Det første skridt til en veltilrettelagt forstuen skab tømme den for dens indhold og sortering gennem hvert element til at bestemme, hvad virkelig tilhører der. Når du har oplysningerne lignet ned til elementer, der virkelig hører hjemme i en forstuen, er at vælge pæn designideer enkle.

Hylder

For at gøre mest muligt ud af pladsen i din forstuen skab, kan installere reoler på toppen og bunden af skabet være meget nyttig. Reoler i bunden kan bruges til sko og støvler. En stor placering på gulvet kunne også bruges til sportsudstyr. Øverst i skabet kan du gemme elementer, der bruges mindre ofte som værktøjer, forlængerledninger og sæsonbestemte varer, der ikke er i øjeblikket i brug. Kurve, placeringer og plastkasser kan bruges til at holde tingene organiseret. Tildele en bin til hvert medlem af familien for sko eller andre ejendele, og holde hver placering på en let nå op på niveau passende til den bin ejer.

Bøjler

Selv om du kan have spinkelt wire bøjler i andre skabene i huset, forsøge at give robust træ bøjler i forstuen skab. De frakker, der ofte hang her er tungere end de fleste andre emner og vil drage fordel af den ekstra støtte. Dette er også den eneste closet, at gæsterne er tilbøjelige til at se, og det er rart at have kvalitet bøjler til at tilbyde dem til deres egen frakker. Altid holde flere tomme bøjler i dette skab til at rumme gæster. Når du har kun et par folk til middag, er der ingen grund til at kaste deres frakker på en seng, et eller andet sted når du har en veldesignet post skab. Specialiserede bøjler kan også købes med flere kroge til tørklæder.

Døren

Døren til pelsen skab giver rige muligheder for at designe ekstra lagerplads. Over døren sko indehavere kan hænges i forstuen skabet for handsker, tørklæder og hatte. De små lommer er ideelle til disse tilbehør. Du kan mærke hver lomme eller række af lommer til et medlem af familien til at holde tingene pæn og organiseret. En anden mulighed for bagsiden af døren opbevaring er en krog hang ned fra toppen af døren eller monteret på bagsiden af det. Disse kroge er fantastisk til tote tasker og punge. Når hvert element har sit eget sted, er at holde en pæn og veldesignet forstuen closet en nem opgave.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com