Forstuen møbler ideer

July 28

Forstuen i hjemmet er et sted at hilse gæsterne, hænge jakker, gemme sko og holde nøgler, handsker og halstørklæder organiseret og inden for rækkevidde. Entryways holde snavs fra spores ind i resten af hjemmet ved at give en plads til at forlade sko ved ankomsten til hjemmet. Ifølge HGTV, vil entryways gøre det første indtryk efter nogen ind i hjemmet. En organiseret plads og egnede møbler vil bidrage til at gøre det første indtryk et godt.

Knagerække

Knagerækker kan hænge på væggen eller stod i hjørnet af forstuen til at give gæster og beboere med et praktisk sted at gemme en frakke eller pung. Køb knagerækker fra specialgrafit hjemmesider, stormagasiner og endda håndværk butikker at fikse op forstuen indretning.

Bænk

En bænk, føjet til forstuen vil gøre et indbydende sted at sidde og tage ud eller sætte på sko efter ankommer til eller forlader hjemmet. Bænke kan også tilføje nem opbevaringsplads. Sko kan placeres under bænken eller endda inde i bænken, hvis plads tillader. Bænke giver også et sted at hvile dagligvarer og punge, når man kommer hjem.

Tabel

En hall tabel føjet til forstuen vil give plads til at placere en lampe eller en lille bakke til at holde nøgler og mail. En hall tabel med en låsning skuffe kan sikkert gemme nøgler, forhindrer dem i at være malplaceret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com