Forsyninger du nødt til at plette en dæk

March 1

En vellavet, bevarede dæk kan være en kilde til stor nydelse for husejere og deres familie og gæster. Dæk tjene som et sted for forsamling for underholdende gode venner og at tage glæde i at spise med familien. For at øge skønhed af dækket og beskytte det mod elementerne ordentligt vedligeholde dine dæk og vejrbestandig det mod skader fra elementerne. Når farvning dine dæk, udstyre dig selv med de korrekte leverancer for hvert trin i processen.

Forberedelse forsyninger

Det første skridt til farvning dæk er forberedelsen, og du skal bruge følgende udstyr: en kost med gode, stive børster (en shop push kost virker pænt); dæk rengøring løsning (kan købes i enhver bygning levering eller isenkræmmer); en rulle eller pumpe sprøjten at anvende renere; en stiv, syntetisk-stritte pensel og en haveslange eller magt spændeskive. Efter at fjerne alle rester, anvende rengøring løsning og gør det muligt at indstille i 15 minutter; Skrub grundigt med børste til at fjerne alle rester. Skyl dækket gratis af renere og lade det helt tørre. Hvis der er nogen nye træ, bruge sandpapir til let sand væk eventuelle rester.

Applikation leveringer

Tillad 2 til 3 dage for træ til helt tørre--drys et par dråber af vand på dækket at se hvis det er absorberet--Vælg derefter en passende waterproofer eller pletten i tilstrækkelige mængder til at dække det firkantede område inkluderet i bunken. Anvisningerne på produktet vil indeholde de nødvendige formel til at bestemme den korrekte mængde. Samle en maling bakke eller lignende container til at holde pletten. Ved hjælp af en valse, spredt pletten over dækket i et jævnt lag, og brug derefter en 4-tommer børste arbejde pletten i skoven.

Værktøjer til at anvende pletten omfatter en maling bakke, roller, 4-tommer pensel og pletten.

En anden frakke kan være nødvendigt, men du bør vente 4 timer mellem programmer. Tørretid er afhængig af både temperatur og luftfugtighed og vil kræve ca 24 til 48 timer.

Oprydning forsyninger

Det sidste trin er den rene op af projektet. Rens dine pensler og ruller ordentligt, og dette afhænger af hvilken type af pletten du brugte. Hvis du brugte en alkyd/olie dækkende farve eller halvgennemsigtig pletten, derefter bruge et opløsningsmiddel, der er tilgængelige på de fleste afdeling og bygning levering butikker. Latex dækkende farve bejdse er sæbe og vand tilstrækkeligt til at vaske værktøjerne. Børster skal opbevares tørt og i deres originale indpakning eller på en sådan måde, at deres oprindelige form er bevaret. Gemme en lille mængde af pletten for touch-ups ved at trykke låget ned sikkert med en gummihammer. Bortskaf de resterende sidesten pletten på et passende sted, bortskaffelse af affald og aldrig hælde det ned i afløbet eller i en storm kloak.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com