Forudsætter en gammel pejseindsats Flue Liner?

June 24

Forudsætter en gammel pejseindsats Flue Liner?

Pejseindsatser er en type af ovn, der er designet til at passe inde i en pejs. De fleste skær brug pejs flue for udluftning, selv om ændringer er nødvendige for at forsegle brændkammeret fra rumluft, fordi indsatsen er mindre end åbningen i pejsen. Uforet skorstene er farlige. Hvis din eksisterende flue er uforet, overdimensioneret eller har en beskadiget liner, du skal reline det.

Dimensionering

En murværk skorsten pejs er tilsluttet normalt har en 12 x 12 tommer flise liner, men de fleste skær har brug for en 8-tommer runde skorsten til udluftning gasser ud før de køle ned og forårsage problemer med creosot. Nationale koder kræver som minimum, at en stik pipen gå fra flue krave outlet af Indsæt op gennem spjældet, og i den første keramiske fliser af murværk skorsten. Det er endda sikrere at gøre en fuld netværket hele vejen op til toppen af flue, fordi det vil give et bedre udkast, der resulterer i mindre creosot oprustning.

Andre grunde

Der er andre grunde til at bruge en liner, udover et behov for at ændre størrelsen på din flue. Korroderede røgrør tillade røg og kulilte til at indtaste dit hus. Hvis din flue er på en ydermur, kan det muligvis ikke trække luft korrekt, fordi det er for koldt. En ny liner vil løse disse problemer og løse problemer med kondens, også.

Liner typer

To typer af liners kan installeres i gamle skorstene: en rustfri stål eller aluminium liner eller en støbt-in-place liner. Rustfrit stål eller aluminium liners er testet af Underwriters Laboratories, en uafhængig produkt sikkerhed certificering organisation, og er sikkert at bruge, når korrekt installeret. Rustfrit stål liner kan bruges sammen med enhver form for Indsæt, men aluminium liners er kun designet til medium-effektivitet gas skær. Støbt-in-place liners er lavet af en cement-lignende produkt, der tilføjer strukturelle integritet til din skorsten ud over udluftning.

Metoder

Før du installerer en ny liner, du har brug at få din skorsten renset for at fjerne sod og tjære. Liners kan indsættes på flere forskellige måder. Rustfrit stålrør sænkes ned fra toppen af skorstenen. Isolerende beton pumpes i af en specialist entreprenør. Fleksible metal liners kan sænkes ned eller trukket op ad skorstenen. Hvilket system, du bruger vil afhænge af din personlige situation, men en certificeret Skorstensfejeren kan hjælpe med at rådgive dig.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com