Forvitring teknikker til møbler

December 9

Forvitring teknikker til møbler

Uanset om du går efter udseendet af en lurvet chic parisisk lejlighed eller et land kabine, vejrlig møbler, især stykker af træ, sukkerrør rattan eller andre naturlige materialer, er både enkel og effektiv. Selv vejrlig bare en eller to store udstillingsvindue stykker kan drastisk påvirke udseendet af et værelse. Bruge maleri, slibning og faux-finish teknik til at opnå det ønskede udseende.

Maleri

Anvende lag maling på et skrabet og slebet stykke, gør det muligt malingen til at tørre lidt, før aftørring sektioner væk med en klud, spartel eller en stiv stålbørste. Hvis det ønskes, kan du anvende en base coat i én farve og en anden frakke af en anden, polering væk områder af det tacky andet lag til at udsætte den første pels under. For sandt land se, kan du hvidtekalk stykker af møbler ved hjælp af en blanding af tre dele hydreret kalk, én del salt og vand nok til at tynde det til en ensartet kage dej. Anvende hvidtekalk over møblerne, og derefter tørre væk områder på samme måde som du ville male. Et frisk lag af kalk vil også forsvinde forholdsvis hurtigt hvis du placerer den hvidkalkede stykke for blot et par dage, udsættes for elementerne.

Sørgeligt

Sørgeligt et stykke af træmøbler indebærer slibning eller fugning på overflader ved hjælp af forskellige værktøjer til at opnå en alderen, godt brugt look. Bruge en magt palme sander til at arbejde på overfladen af træ; et groft grus sandpapir arbejdede mod korn af træ vil hurtigt give en effektiv slagen look til stykket. Eksperimentere med forskellige belastninger og gryn til at opnå forskellige udseender. Skår og fugning kan gøres med værktøjer, du allerede har på hånden, såsom skruetrækkere, putty knive og borehoveder. Brug altid beskyttelsesbriller og handsker når gouging træ til at beskytte dig selv mod skade.

Knitrende

En særlig populær vejrlig teknik indebærer knitrende maling på overfladen af en møbler stykke, giver det en revnet, brækkede udseende. Der er en række af produkter til rådighed, der vil give dig en krakeleret finish, men du kan opnå resultater ved at male helbredende lim på stykket, så limen tørre, derefter male et lag akryl eller mælk maling over limen. Maling vil derefter sprutte. Du kan derefter anvende et andet lag af knitren, som ønsket, eller gøre det muligt malingen til at tørre.

Grubetæring

Grubetæring træ overflader fungerer bedst på gamle, nøgne træ møbler, der er tør. Sprede et tykt lag af groft salt på overfladen og spray med vand, indtil det danner en pasta. Tillad salt til at forblive på overfladen i flere dage, fugte det med jævne mellemrum. Når den grubetæring er færdig, skyl den overflade godt med varmt vand for at fjerne alle spor af salt.

Efterbehandling

Når du har opnået det ønskede niveau af forvitring, kan du bruge stykket som-er – som vil fortsætte processen af vejrliget langsomt og naturligt, som du kan bruge brik – eller pels stykke med et lag af beskyttende shellak. Brug en ren eller tonet shellak, efter producentens anvisninger, og tillade brik til at tørre helt, før du bruger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com