Fosfat gødning fordele

October 24

Brug af gødning er stadig vigtigere at øge høstudbyttet kræves af vores voksende verdensbefolkning. Ifølge US Geological Survey er at USA verdens største producent af phosphatsten, som anvendes til fremstilling af phosphorholdige gødningsstoffer.

Fordele

Brug af fosfat gødning sikrer voksende planter får tilstrækkelige forsyninger af fosfor, en af de tre makronæringsstoffer afgørende for sund plante udvikling. Fosfat gødning er vigtigt for rodvækst og udvikling, hvilket resulterer i sunde, mørke grønne planter. En anden fordel ved fosforsyregødningen er øget overførsel af energi i celler, der stimulerer tidlig planternes vækst og modenhed.

Formularer

Fosfat gødning er tilgængelig i både organiske og uorganiske former. Økologisk eksempler animalsk gødning, kompost, slam fra rensningsanlæg og benmel. Fælles uorganisk fosfat gødning er diammoniumphosphat fosfat, produktnavn fosfat og tredobbelt superfosfat.

Advarsel

Trods de fordele fosfat gødning tilbud voksende planter, forårsager dens dårlige forvaltning problemer når det træder søer og floder. Overdreven fosfor sporer algevækst, der er farlige for fiskebestandene. Altid følge gødning instruktionerne omhyggeligt og bruge som instrueret.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com