Foto lærred gaver

March 18

Foto lærred gaver

Et foto gør en passende og godt modtaget gave til mange lejligheder, herunder fødselsdage, bryllupper og helligdage. Giv en gave, der byder på et foto på en dekorativ lærred. Vælg en stil, der passer til modtageren. Vælge et foto til lærred, som du ved, han ville stolt hænge på væggene i sit hjem.

Memorial

Give et lærred foto som memorial gave til ære for en afdød ven eller elskede. Vælge en mindeværdig Foto af den person, du har mistet. Anvende billedet på et lærred og strakte det over en træramme. Vise en dybtfølt vers over foto sammen med personens navn samt datoen for fødsel og død. Et eksempel på et vers til brug er, "Dem vi elsker og miste er sammen i vores hjerte, for evigt med os i hukommelse." Dette kan vises ved en mindehøjtidelighed eller givet til familiemedlemmer til afdøde.

Pop-Art

Give en pop art gave med et lærred foto af levende farver. Dette moderne kunstværk ændrer farve af det oprindelige billede til at gøre det skille sig. Fotoet kan endda gentages i op til ni paneler af det samme foto, viser gitre af den fremhævede foto. Hvert foto i gitteret kan ske i en anden farve til ekstra lang. Give denne type af foto lærred som et bryllup, jubilæum eller ferie gave. Denne prangende illustrationer gør for en reel samtale stykke.

Collage

Du kan have problemer med at indsnævre din foto valg ned til blot én til indslag på et lærred. Heldigvis, har du mulighed for at give en gave, der er udstyret med en collage af fotos på en dekorativ lærred. Vælge så mange billeder som du ønsker. Du kan have en grænse, der er placeret rundt om hvert billede eller placere alle billederne, så de blander sammen. Collage billeder kan også arrangeres i en figur på lærredet som et hjerte.

Comic

Giv utraditionel foto gave, der viser et foto på lærred i form af en tegneserie. Vælge det bedste billede til at give som lærred gave. Det valgte billede er derefter omdannet til en tegneserie-lignende udseende, hvilket gør folk og farverne i billedet vises svarende til hvad du kan se i en tegneserie. Tænkning eller tale bobler kan føjes sammen med en billedtekst at bringe den eller de personer i fotoet til livet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com