Foundation planter & buske

November 18

På samme måde et maleri eller et foto ser bedre sammenfiltret og indrammet, tager et hus på en mere færdig, poleret look når omgivet med planter og buske. Små træer, blomster og grønne planter placeret mellem front pathway og foundation væg gøre et hjem mere indbydende.

Betydningen af Foundation plantning

Foundation plantning øger den visuelle appel af et hus, øge dens videresalg værdi. Planter, træer og buske rundt om fundamentet vil også hjælpe isolere vægge mod kolde vinde og varme sol og beskytte dem mod dårligt vejr. Slå græs er lettere, samt, når der er en buffer mellem kanten af plænen og en lodret væg.

Placering af planter

Haver kun 2 fod bred giver ikke plads nok til selv de mindste træer og buske til at se deres bedste. Rødderne af buske og stedsegrønne planter plantet for tæt til en stiftelse kan graver sig ned i væggene. Overveje bølgende en foundation haven, udvidelse og indsnævring det skabe visuel interesse og at give plads til større enheder. Anlæg til fremtidig vækst omkring vinduer og døre at vælge små planter eller træer for disse områder.

Små stedsegrønne planter

Fordi evergreens tilbyder året rundt visuelle appel, er de ideelle til foundation plantning. Undgå den konstante behov for beskæring ved at vælge dværg sorter. Kigge efter ordet 'nana' i den latinske del af koden. Pinus strobus 'nana', abies balsamea 'nana' og chamaecyparis obtusa 'nana' er miniatureudgaver af white pine, balsam fir og hinoke cypres, som ved modenhed, er ikke mere end 3 fødder rund og høj. Picea abies 'Lille perle' og thuja occ.'Danica også er også attraktivt, små valg. Dværg er relativt begreb som dværg Alberta Gran kan vokse 6 til 20 fod. Taller pyramide evergreens holdes bedst for blødgøring hjørner.

Enårige, stauder og buske

For årstidens interesse, plante buske og små træer som dværg brændende busk, snebold viburnum og dværg grædende apple-- og i mere hårdføre zoner, holly, azalea og Buksbom. Medmindre en foundation haven er meget stort, er det bedst at undgå stauder vokset bare for deres blomster. Brug i stedet, hosta, heuchera og lamium, som tilbyder både blomst og blad interesse. Enårige, havde opstillet for farve, som kan ændres årligt for mangfoldighed, kan plantes under, omkring og mellem andre plantning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com